Cel mai mare vas de croazieră din lume, Icon of the Seas, este pe cale să facă prima sa călătorie.

Acest vas a fost conceput special pentru compania Royal Caribbean International și a fost aprobat ca fiind cel mai mare din lume. Vasul de croazieră are de cinci ori dimensiunea faimosului Titanic.

Așteptările amatorilor de distracție au crescut odată cu dimensiunile vasului. Pe întreg internetul, oamenii se așteaptă ca Icon of the Seas să le ofere experiențe de neuitat. 

Icon of the Seas

Vasul de croazieră Icon of the Seas are de cinci ori dimensiunea faimosului Titanic.

[Sursa foto: royalcaribbean.com]

De ce este atât de special vasul Icon of the Seas?

Vasul imens are peste 65 de metri lungime și cântărește 250.800 de tone.

Este dotat cu 20 de punți, dar și cu cel mai mare parc acvatic de pe mare. În plus, are un loc dedicat exclusiv familiilor. Pasagerii vor avea la dispoziție și 7 piscine unde se vor putea relaxa în voie, precum și mai multe parcuri de distracții, săli de jocuri interactive, restaurante și cluburi... toate pe mare!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Citește și: Povestea unui cuplu de pensionari care a locuit 18 luni pe un vas de croazieră. Au planificat deja 51 de călătorii. „Este mai ieftin decât o casă de bătrâni”

Aceste atuuri îl fac să fie cea mai bună alegere în materie de vacanțe, indiferent de vârstă. Toată lumea este binevenită la bordul acestei nave.

Cei care sunt interesați de o călătorie de neuitat la bordul vasului Icon of the Seas vor fi nevoiți să scoată din buzunare între 1.820

de dolari și 75.000 de dolari pentru 7 zile de relaxare și distracție.

Icon of the Seas

Vasul imens are peste 65 de metri lungime și cântărește 250.800 de tone.

[Sursa foto: royalcaribbean.com]

Prima călătorie a vasului Icon of the Seas, programată la începutul anului viitor

Vasul Icon of the Seas a fost construit în Finlanda și s-a alăturat oficial flotei Royal Caribbean luni, pe data de 27 noiembrie, înainte ca acesta să pornească la drum.

Construcția navei gigantice ar fi durat aproximativ 2 ani și jumătate, de la design și până la construcția efectivă. Capacitatea sa este una generoasă, astfel încât poate găzdui aproximativ 10.000 de persoane în același timp, potrivit UNILAD.

Icon of the Seas pret

Cel mai mare vas de croazieră din lume este aproape gata de prima sa călătorie.

[Sursa foto: royalcaribbean.com]

Citește și: Prețul pe care îl plătesc românii pentru masa de Crăciun! Cât au ajuns să coste, în magazine, carnea de porc și produsele de bază pentru sărbători?

Prima călătorie a vasului uriaș va avea loc într-un timp relativ scurt, pe 27 ianuarie 2024.

Într-un interviu acordat pentru Insider în cursul anului trecut, Jay Schneider, directorul de inovație al Royal Caribbean a declarat că acele camere care vor costa mai mult vor fi „mari și îndrăznețe”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si