Darren Cahill a acceptat acum aproape doi ani s-o antreneze pe Simona Halep, campioana noastra osciland atunci intre evolutii formidabile si esecuri surprinzatoare. Alaturi de Darren, un tehnician care i-a dus pe primul loc in lume pe tenismeni precum Hewitt sau Agassi, Simona a renascut, castigand enorm la capitolul incredere, calm si determinare.

Relatia cu Darren a fost insa una pe muchie de cutit dupa un incident petrecut in primavara, la Miami, la un meci cu Johanna Konta.
" Mi-a spus ca oprim colaborarea cand era acasa si ca vom vorbi dupa Paris. Apoi i-a placut cum m-am comportat in meciurile de Fed Cup si cele de la Stuttgart. Cred ca dupa acel turneu mi-a zis ca e pregatit sa se intoarca alaturi de mine. Si l-am rugat daca poate sa vina inainte de Madrid si a fost de acord pentru ca a vazut ca imi doresc sa ma schimb. Acum ma bucur ca pot sa fiu pozitiva pe teren si nu o sa mai fiu niciodata negativa, asa cum am fost la Miami, pentru ca atunci cand am urmarit inregistrarea m-am simtit foarte rusinata pentru ceea ce am facut", a povestit Simona la Roland Garros.
Nascut acum 51 de ani la Adelaide (Australia), Darren locuieste cu familia in Statele Unite, in Las Vegas (Nevada). Antrenorul este casatorit de 25 de ani cu Victoria, cu care are doi copii, Tahlia si Benjamin. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si