Viața Ileanei Cristea s-a terminat brusc, într-un accident cumplit. În vârstă de doar 60 de ani, Ileana a fost strivită de o altă femeie, care s-a aruncat de la etajul 5 al blocului.

Ileana Cristea și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic, chiar în fața blocului unde se pare că aceasta locuia. 

Ileana a fost strivită de o altă femeie

În momentul în care a luat decizia de a se arunca de la etajul 5, contabila care dorea să își pună capăt vieți se pare că a furat altă viață.

În momentul căderii, contabila a lovit-o pe Ileana Cristea.

Ileana a murit strivită de contabilă. În vârstă de 60 de ani, de profesie economist, Ileana Cristea a plecat dintre cei dragi, când se aștepta cel mai puțin. Femeia se afla pe trotuar, în fața blocului în care se pare că locuia, într-un moment nefast, când peste ea a căzut o femeie care dorea să se sinucidă. 

Citește și: Femeia care s-a aruncat de la etajul 5 al firmei unde muncea, acuzată de omor. A vrut să se sinucidă, dar a luat viața altei femei care trecea pe trotuar

Ileana Cristea

Ileana Cristea

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ileana Cristea s-a stins din viață în această dimineață. După ce a fost strivită, în fața blocului, de femeia care s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc de pe Bulevardul Unirii, din Capitală, femeia a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar, unde a fost supusă imediat unei intervenții chirurgicale. Din păcate, în această dimineață, medicii au declarat decesul femeii.

Diagnosticul pus de doctori este unul șocant: traumatism prin strivire.

Ileana a ajuns la spital cu aproape toate organele strivite și fracturi vertebrale deosebit de grave. 

A rămas în urmă o familie îndurerată

Ileana Cristea se bucura de o minunată familie. Avea 60 de ani și era economist în cadrul ANOFM București. În urma ei, Ileana a lăsat un soț, copii și nepoți. 

Pe rețelele sociale curg mesajele de condoleanțe, transmise de oameni care împărtășesc durerea morții Ileanei și a celor care sunt alături de familia ei în aceste momente tragice.

Ileana Cristea împreună cu soțul

Ileana Cristea împreună cu soțul

[Sursa foto: Facebook]

Condoleanțe!Dumnezeu sa o ierte!

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Lumină și odihnă veșnică!Dumnezeu să vă întărească!, sunt doar câteva dintre zecile de comentarii care circulă pe rețelele sociale.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si