Close sidebar
Close sidebar

FOTO - Cum arată actrița din „Sclava Isaura”, la 47 de ani de la terminarea filmărilor. Lucelia Santos a pozat de două ori în reviste pentru adulți

Chiar dacă timpul a trecut, Lucelia Santos și-a păstrat gingășia din adolescență. Iată cum arată în prezent actrița din Sclava Isaura!

Ana-Maria Costea,

FOTO - Cum arată actrița din „Sclava Isaura”, la 47 de ani de la terminarea filmărilor. Lucelia Santos a pozat de două ori în reviste pentru adulți

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Lucelia Santos a devenit una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, la doar 19 ani. Brazilianca a cucerit întreaga planetă cu rolul său excepțional din telenovela Sclava Isaura.

În prezent, actrița are vârsta de 66 de ani.

Citește și: Emoții împărtășite de o mare actriță! Cum se vede copilaria prin ochii femeii extraordinare de astăzi

După revoluția din 1989, prima telenovelă latino-americană care a fost difuzată în România vorbea despre povestea unei fete sărmane, fiica unei sclave și a unui chiabur.

„Sclava Isaura”, telenovelă de epocă realizată în anii 1976 – 1977, a devenit, rapid, un proiect de succes, fiind difuzat în aproape 100 de țări, fiind primul serial cu o actriță străină difuzat în China comunistă și prima

telenovelă difuzată în URSS, între anii 1988 și 1989, scrie playtech.ro

Citește și: Cum s-a pregătit Tarik Emir Tekin pentru maleficul Selçuk, din serialul "Infidelul"

Telenovela braziliană a fost comparată cu seriale de succes precum Dallas, datorită cifrelor impresionante și audiențelor pe care le-a înregistrat.

Cum arată „Sclava Isaura” la 66 de ani

La acea vreme, Lucelia Santos, actrița care a interpretat-o pe protagonistă, avea doar 19 ani atunci când a devenit faimoasă în toată lumea. Rolul

actriței din Brazilia se bazează pe o poveste scrisă în timpul campaniei pentru abolirea sclaviei în Brazilia în anul 1875.

Lucelia Santos

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, prima opțiune a telespectatorilor, la nivelul întregii țări

Lucelia Santos s-a născut la data de 20 mai 1957 în Santo Andre, Sao Paulo, Brazilia. 

La 19 ani, actrița a reușit să cucerească lumea cu frumusețea și gingășia ei, zâmbetul larg, pielea albă și perfectă și ochii mari și negri. 

Lucelia Santos a început să studieze teatrul la vârsta de 14 ani, iar cinci ani mai târziu a devenit cea mai cunoscută actriță din lume, jucând rolul care a consacrat-o în toate colțurile Globului.

Lucelia Santos

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Nostalgiile unei mari actrițe “Au fost atât de frumoși anii ’90!”

În primăvara acestui an, actrița din Sclava Isaura va împlini 66 de ani. Fotografiile cu ea din prezent dovedesc faptul că ea nu și-a pierdut zâmbetul din adolescență. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Chiar și așa, trecerea timpului își spune cuvântul, însă fanii ei consideră că a îmbătrânit cu grație, fiind o femeie elegantă și respectată.

Citește și: Cine e Dana Dogaru. Află totul despre marea actriță a României

Lucelia Santos pozat de două ori în reviste pentru adulți

Câțiva ani mai târziu de la lansarea celebrei telenovele  Sclava Isaura, Lucelia Santos și-a dorit altceva pentru viața ei. Ea a vrut să scape de imaginea de fată bună pe care o căpătase prin intermediul personajului pe care îl interpreta în serialul brazilian. Astfel, ea a acceptat să pozeze de două ori într-o revistă pentru adulți.

Citește și: Volkan va recurge la un gest extrem asupra soției sale, Derin! Aflați ce decizie radicală va lua bărbatul dar și ce plan va pune la cale Asya, astăzi, într-un nou episod dramatic din serialul Infidelul, de la 20:00! „E abia începutul!”

Femeia a continuat să joace în producții de succes în anii '80, '90 si 2000, iar în anul 2009 s-a retras din lumina reflectoarelor. Apoi, ea s-a concentrat pe filme și piese de teatru. Pe parcursul anilor, Lucelia Santos s-a dezvoltat ca producător și scenarist de film.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare pe covorul roșu! Iată cum a fost surprins celebrul actor Celil Nalçakan în seara lansării filmului în care a jucat recent!

În 2022, Lucelia Santos a luptat pentru a ocupa funcția publică de deputat federal pentru Rio de Janeiro, punându-se la dispoziția poporului, militând împotriva nedreptăților societății.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI