Frumoasa luptătoare de MMA Kamila Smogulecka și-a arătat, în premieră, rănile brutale la ochi pe care le-a suferit într-o luptă recentă.

Citește și: Un astrolog renumit, din România, a murit. Mădălina Manole avea 38 de ani

Kamila, care poartă numele de scenă Zusje, a devenit faimoasă în țara ei natală, Polonia- atât în ring, cât și în afara acestuia.

După ce și-a făcut debutul în luptele de contact în 2020, fanii sportului de contact s-au îndrăgostit de aspectul ei extrem de atrăgător.

luptatoare mma

Tânăra de 27 de ani are 3,5 milioane de urmăritori pe Instagram

[Sursa foto: Instagram]

Tânăra poloneză de 27 de ani și-a câștigat o mulțime de urmăritori pe rețelele sociale, inclusiv 8 milioane pe TikTok și 3,5 milioane pe Instagram.

Potrivit Daily Star, ea a decis să profite de noua ei celebritate prin lansarea unei pagini pe platforma OnlyFans.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: O femeie a ajuns să plătească o sumă uriașă unui bărbat, după ce a fost șantajată cu poze indecente

Dar afacerea ei din industria pentru adulți a trebuit să fie pusă în așteptare când s-a trezit amândoi ochii învinețiți grav în urma unei reprize dure din ringul MMA.

luptatoarea mma

Vedeta MMA a decis să-și lanseze o pagină pe platforma OnlyFans.

[Sursa foto: Instagram]

Calvar de o lună pentru frumoasa Zusje  

Kamila Smogulecka a mărturisit nu a mai putut să vadă câteva zile cu unul dintre ochi, care a fost puternic injectat de sânge odată ce umflătura s-a redus.

Sportiva a urcat pe Instagram o compilație de videoclipuri din procesul de recuperare și le-a explicat fanilor că întreg calvarul a durat o lună.

Citește și: A încercat să lupte cu o femeie mai înaltă cu 25 de centimetri decât el și a pățit-o rău. Video viral

"Pentru cei care întreabă: s-a întâmplat în primul tur, am luptat întreg meciul cu un singur ochi și am pierdut doar la puncte. Recuperarea completă a durat mai puțin de o lună", a spus Kamila Smogulecka.  

Imaginile publicate de luptătoarea MMA sunt greu de privit:

Fanii sportivei sunt șocați

Clipul sportivei i-a lăsat pe toți fanii uluiți, în timp ce unii i-au scris: „De ce și-ar distruge fața o femeie atât de frumoasă???!” Un altul a comentat: "La naiba!!!! Trebuie să începi să te apuci de altă meserie!!!"

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Alți urmăritori au glumit: „Așteaptă să o vezi pe celălaltă tipă”. Unul dintre ei a sugerat, pe bună dreptate: „Încearcă un alt sport, mai puțin violent”

Citește și: Tânăra sportivă Victoria Lee a murit pe neașteptate la doar 18 ani. Ce s-a întâmplat

Nu este clar în ce meci a suferit rănile Kamila. Ar fi putut fi prima ei luptă de MMA, pe care a pierdut-o în fața Martei Linkiewicz, sau debutul ei în Lethwei în iunie anul trecut, care a dus la înfrângerea în fața Anielei Bogusz.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de 𝐙𝐔𝐒𝐉𝐄 (@zusjeofficial)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si