Furtul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în jurul orelor 2-3, în localitatea Petroman din orașul Ciacova, județul Timiș. Păgubitul cere acum ajutorul vecinilor care au instalate camere de supraveghere în zonă.

Pagubele ajung la cel puțin 150.000 de euro, spun proprietarii

Totul pare plănuit în detaliu, din spusele proprietarilor pentru a deplasa aceste utilaje, hoții aveau nevoie de tiruri cu platformă.

„M-am gândit că poate sunt oameni care au camere ale lor personale și au văzut ceva. Am zis să încercăm toate variantele, poate că cineva a văzut, a auzit ceva, totuși sunt două utilaje mari, care nu pot fi încărcate decât în tiruri cu platformă, că în tiruri normale nu încap”, spune proprietara.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Incredibil! Un român a furat nisip protejat de lege de pe o plajă din Sardinia

Utilajele erau parcate intr-o curte aflata chiar in centrul satului

”Am venit pe la ora 24 cu tractorul și l-am parcat în fermă. Eu locuiesc chiar în centrul satului. Pe celălalt tractor îl aveam în curte de mai devreme. Am facut duș, am mâncat și m-am pus în pat.

Am adormit. Dimineața când m-am trezit, nu am mai găsit niciun tractor în curte”, a declarat păgubitul.

Cazul a ajuns pe mâîna specialiștilor de la Biroul de Investigații Criminale Timiș și a fost transmis și tuturor subunităților Inspectoratului de Poliție Timiș, dar și Inspectoratului Poliției de Frontieră, IPJ Arad și IPJ Caraș Severin.

”Momentan mi s-a spus să aștept și să urmărim camerele, ce se mai observă pe ele.

Poliția a cercetat filmările, are și niște piste. Sperăm să rezolve cazul și să îmi recapăt utilajele agricole”, speră fermierul pagubit.

Citeste si: Răpirea animalelor de companie va fi considerată faptă penală în Marea Britanie

VIDEO- Momentul în care utilajele agricole au fost găsite: 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si