Un bărbat de 31 de ani a omorât o fetiță de doar 4 ani, după ce i-a provocat nu mai puțin de 101 leziuni ce i-au fost fatale. Mama fetiței este condamnată pentru că i-a permis individului să-i ucidă copilul.

Bărbatul era un împătimit al drogurilor și avea adesea un temperament neobișnuit. Kyle Bevan a atacat-o într-un mod brutal pe fetița partenerei sale de viață, chiar în locuința acesteia.

Individul agresiv i-a provocat mai multe leziuni grave care se întâlnesc adesea la victimele accidentelor de mașină.

Citește și: Un bărbat a ținut captivă 18 zile o fetiță de 4 ani. Copila a fost furată din cortul familiei

Din nefericire, copila a decedat la 4 zile de la atac, la spital.

Cum se apără criminalul?

Tatăl vitreg al copilei a negat că ar fi ucis-o pe cea mică  și a specificat în fața autorităților că ea pur și simplu a căzut pe scări, după ce ar fi fost împinsă de animalul de companie al familiei.

Citește și: Această femeie are 22 de copii la 25 de ani. Incredibil la ce record vrea să ajungă: „Este cel mai important lucru în viață”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Sinead James, mama copilei ucise, a negat că partenerul său ar fi fost responsabil de moartea propriului copil. Și ea a fost găsită vinovată în acest caz tragic.

FOTO - Durere fără margini, după ce o fetiță de doar 2 ani a fost ucisă cu sălbăticie de concubinul mamei: „101 de leziuni fatale”

Mama fetiței

[Sursa foto: Mirror]

Mama fetiței a declarat că dormea atunci când a avut loc atacul.

Fetița a suferit 101 de leziuni grav și „vânătăi pe tot corpul și zgârieturi”. A suferit leziuni extinse pe fiecare retină, precum și o leziune la nivelul creierului.

Citește și: Povestea sfâșietoare a cinci frați abandonați de mamă, îngropați în foamete și sărăcie

„Era nebună, o idioată. Am testat-o pentru ADHD și autism, nu avea frică, omule. Întotdeauna cădea și se lovea la față. Avea doar doi ani și era făcută din oțel, omule. Vânătaia aia de pe nas se vindecă foarte bine, am văzut adulți care nu se vindecă atât de repede, fair play pentru ea, așa”, a declarat concubinul în fața instanțe, scrie  Mirror

FOTO - Durere fără margini, după ce o fetiță de doar 2 ani a fost ucisă cu sălbăticie de concubinul mamei: „101 de leziuni fatale”

Fetița ucisă

[Sursa foto: Mirror]

Citește și: Trei persoane care vindeau substanţe cu efect psihoactiv tinerilor în Carei, inclusiv elevi, cercetate

Bărbatul a fost condamnat la 31 de ani de închisoare, iar mama fetiței își va primi sentința pe 25 aprilie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si