Close sidebar
Close sidebar

FOTO - Imagini înfiorătoare cu un imigrant care înjunghie un student, în încercarea de a fi expulzat din Marea Britanie/Avocat: ”Se prezintă ca o persoană foarte naivă. A experimentat remușcări”

Moment de groază în care un cuțitar irakian înjunghie un student în încercarea de a fi deportat din Marea Britanie. Tânărul de 18 ani a leșinat și a fost dus de urgență la spital, unde a fost ooperat.

Stefania Pavel,

Moment de groază în care un cuțitar irakian înjunghie un student în încercarea de a fi deportat din Marea Britanie

[Sursa foto: Mirror]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Imaginile arată un atac îngrozitor al unui imigrant irakian, Rebaz Mohammed, care a înjunghiat un student universitar din Southampton în timp ce se plimba printr-un parc după ce se întorcea de la sală, în încercarea de a fi deportat din Marea Britanie, potrivit unui tribunal.

Studentul a fost operat de urgență

Astfel, Mohammed a fost suprins scoțând un cuțit de bucătărie din haină înainte de a se năpusti asupra tânărului de 18 ani și de a-i perfora plămânul în plină zi. Mai mult, irakianul a fost văzut apropiindu-se de student cu puțin timp înainte de atacul sălbatic, vorbindu-i scurt și întrebându-l dacă se pricepe la kickboxing, înainte de a-l lovi. 

Cu toate astea, tânărul de 18 ani a reușit să fugă, dar a leșinat înainte de a fi transportat de urgență la spital. Un băiat de pe stradă a sunat la 999 și a pus presiune pe rana sa până la sosirea poliției. La spital, tânărul de 18 ani a fost operat de urgență și a rămas sub observație timp de 5 zile.

Citește și: Româncă ucisă, în glumă, chiar de 8 martie: „Păi eu te sun pe tine noaptea să te întreb ce-ți face femeia? I-am zis că am omorât-o”

Moment de groază în care un cuțitar irakian înjunghie un student în încercarea de a fi deportat din Marea Britanie

[Sursa foto: Mirror]

Mohammed, care a venit în Marea Britanie cu o barcă mică, a fost arestat la fața locului și a declarat poliției că și-a atacat victima pentru a putea fi trimis acasă, în Irak. 

Atacatorul a fost condamnat la 6 ani de închisoare

Bărbatul de 28 de ani, care a mai executat anterior o pedeapsă cu închisoarea, a fost audiat la Southampton Crown Court după ce a pledat vinovat de vătămare corporală gravă cu intenție și de posesie a unei lame de cuțit.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

El a fost condamnat la șase ani de închisoare, cu un permis prelungit cu patru ani, în urma atacului "fără discernământ" din Hoglands Park, Southampton, Hants, în decembrie anul trecut.
Instanța a auzit cum victima sa, un student în primul an la Universitatea Solent, a ratat examenele și încă se chinuie să doarmă, fiind urmărit de anxietate.  

Atacatorul a fost condamnat la 6 ani de închisoare

[Sursa foto: Mirror]

Citește și: Un adolescent a fost înjunghiat de un prieten, în mijlocul zilei, în plină stradă, în Caraș Severin. Totul s-a întâmplat în urma unui scandal

Andrew Houston, procurorul, a declarat că Mohammed știa că trebuie să facă ceva pentru a fi deportat și că a vorbit cu persoane care cunoșteau sistemul de imigrație. Anterior, el fusese avertizat pentru daune penale și bătaie, iar în mai 2022, a fost încarcerat timp de 12 săptămâni pentru hărțuire și hărțuire cu circumstanțe rasiale agravate.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mohammed, care locuia într-un hotel din Bournemouth, Dorset, "făcuse toate eforturile posibile încercând să fie deportat", dar nu avea de lucru și nici bani”, a declarat avocatul irakianului, Andrew Houston.

"Se prezintă ca o persoană foarte naivă. A experimentat remușcări, sau cel puțin durere", a mai adăugat acesta. Condamnându-l pe Mohammed, judecătorul Brian Forster KC i-a reproșat că i-a provocat rănile îngrozitoare pentru "a-și atinge propriul scop. Atunci când cineva comite un atac cu un cuțit, acesta se bazează pe șansă”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI