Un bărbat în vârstă de 22 de ani a fost înșelat de soție cu propriul tată. 

Bărbatul a aflat că este înșelat de partenera sa, după ce a verificat într-o zi monitorul pentru bebeluși. El a văzut-o pe femeie intrând în camera tatălui său, care se mutase de curând la ei. Acum, cei doi bărbați așteaptă gemeni.

Citește și: „Uitați, el e jandarmul!” El este Victor, jandarmul care a sărit în ajutorul unui bărbat de 50 de ani, căzut la pământ, care nu se simțea bine, la meciul Dinamo- FC Argeș

Cum se apără femeia?

Declan Fuller din Rhondda, South Wales, a fost înșelat de soția lui, Stephanie, în vârstă tot de 22 de ani. Aceasta l-ar fi înșelat cu propriul lui tată. Ea s-ar fi dus în camera bărbatului de 44 de ani ca să urmărească un serial.

„Nu l-am înșelat pe Declan. Am început relația cu tatăl său cam o săptămână după ce el m-a părăsit”, a declarat femeia pentru The Sun.

Bărbatul se simte trădat de soția lui și a decis să divorțeze, iar între timp, fosta lui parteneră este însărcinată cu gemeni.

„E ca un episod din EastEnders. Nu este normal. Mă simt trădat, dar sunt mai bine fără amândoi”, a declarat Declan. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: El este Uriaș, câinele care cântărește 126 de kilograme! Patrupedul mănâncă zilnic două kilograme de hrană

FOTO - Întâmplare inedită în viața a doi bărbați! Un bărbat de 22 de ani a aflat că este înșelat de soție chiar cu tatăl său. Acum, cei doi așteaptă gemeni

Declan, alături de copilul său

[Sursa foto: The Sun]

Prin urmare, bebelușii ei vor fi frații vitregi ai lui Declan, în timp ce Willow, fiica tânărului britanic pe care o are cu Stephanie, va fi atât sora vitregă cât și nepoata lor.

Un mire s-a răzbunat după ce mireasa l-a înșelat chiar în timpul nunții cu cavalerul de onoare

Un mire s-a răzbunat pe mireasa care l-a înșelat cu  cavalerul de onoare  chiar în timpul ceremoniei de nuntă, scrie  Daily Mail.

Bărbatul a descoperit că mireasa și prietenul său l-au înșelat și a decis să facă totul public în momentul cel mai sensibil al serii.

Lucrurile au luat o turnură neașteptată la  petrecerea de pomină  din Gloucestershire, Marea Britanie.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cum s-a aflat totul? Pe podcastul The Unfiltered Bride, organizatoarele de nunți Georgina și Beth, au vorbit despre o poveste șocantă care implică un mire care a fost înșelat.

Citește și: O mireasă din Italia a fost escortată de Poliție la altar. Cum a ajuns în mașina oamenilor legii

Mirele, al căruit nume nu a fost făcut public, a aflat cu stupoare că iubita sa nu a așteptat să se încheie nunta și a călcat deja strâmb.

Drept urmare, el a anunțat trădarea tuturor invitaților,  împărțind fotografii cu mireasa făcând sex cu cavalerul de onoare. Răzbunarea a venit chiar înainte de finalul petrecerii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si