Trei bărbați au jefuit două case, dar și un magazin, care aparțin unui om de afaceri din Sadova, județul Dolj.

Jaful afaceristului din Dolj este similar cu jaful afaceristului din Sibiu, unde Adrian Kreiner  și-a pierdut viața. Se pare că există suspiciunea că aceeași infractori au produs ambele jafuri, pe surse.

Jaf similar ca în Sibiu, în Dolj

În urmă cu câteva zile ca Adrian Kreiner să fie jefuit și atacat în propria locuință, un caz asemănător s-a petrecut în Sadova, județul Dolj. Proprietățile unui afacerist au fost jefuite de trei bărbați.

Infractorii au jefuit două case ale afaceristului, propria sa locuință, dar și casa părinților lui. De asemenea, hoții au jefuit și magazinul afaceristului. Cele trei imobile se află în aceeași curte. Camerele de supraveghere au surprins momentele în care infractorii pătruns în imobile.

 Un afacerit a fost jefuit. Există suspiciunea că aceiași infractori au comis ambele jafuri

Un afacerit a fost jefuit. Există suspiciunea că aceiași infractori au comis ambele jafuri

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Infractorii au reușit să sustragă bunuri în valoare de 6.000 de lei, între care bani, tablete și patru ceasuri. Din incinta magazinului, infractorii au furat seiful cu totul, care era gol. Seiful magazinului a fost găsit abandonat pe stradă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Se pare că infractorii din Sadova au acționat în urma unui pont. Afaceristul nu ar fi fost acasă, iar în casa părinților s-ar fi aflat doar tatăl și sora proprietarului. 

Citește și: Primele declarații ale lui Laurențiu Lacatusu, cel asupra caruia au existat suspiciuni în cazul uciderii afaceristului din Sibiu: ”Sunt nevinovat”

Jaf similar cu cel din Sibiu, în Dolj.

Jaf similar cu cel din Sibiu, în Dolj.

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Similitudinea cu jaful de la Sibiu apare în modul de operare al infractorilor.

Trei bărbați, cu fețele acoperite, au intrat în proprietățile private ale unor afaceriști, în urma unui pont, și au furat diferite bunuri materiale.

În jaful din Sadova, desfășurat în noaptea dintre 1 spre 2 noiembrie, în jurul orei 02:00, nicio persoană nu a fost rănită.

Inițial preluat de Poliția Sadova, cazul a fost transferat către autoritatea IPJ Craiova, după jaful și crima din locuința afaceristului Adrian Kreiner, de la Sibiu.

Pe surse, se pare că există suspiciunea ca cei trei bărbați care au comis jaful din Sadova, să fie autorii jafului de la Sibiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si