Meteorologii au emis astăzi trei avertizări de ploi, vânt și ninsoare, valabile până luni. 

La Suceava și Iași a nins cu putere sâmbătă noapte, iar duminică dimineața locuitorii au fost șocați când au văzut stratul gros ce s-a așternut pe pervazul geamurilor lor. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ploi și ninsori în mai multe zone ale țării

Meteorologii au emis trei avertizări cod galben, ce constau în vânt şi ploi în mai multe zone ale ţării, dar şi ninsori la peste 1500 de metri altitudine în Carpaţii Meridionali şi Orientali, precum şi în jumătatea nordică a Moldovei.

Citește și: Ce sfat i-a dat ÎPS Teodosie unei femei silite de soț să păcătuiască în postul Crăciunului. „Bărbatul este foarte pasional, trece la amenințări"

De asemenea, o altă avertizare valabilă între 21 noiembrie, ora 5 – 21 noiembrie, ora 18, anunţă  ninsori  moderate cantitativ.

Citește și: Iubita lui Culiță Sterp face prima declarație după accidentul provocat de cântăreț

„  Local, la altitudini în general de peste 1500 m în Carpaţii Meridionali, precum şi în Carpaţii Orientali şi în jumătatea nordică a Moldovei va ninge moderat cantitativ şi se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri în jurul a 10 cm.

În zona deluroasă şi montană a Moldovei, precum şi în Carpaţii de Curbură trecător vor fi şi precipitaţii mixte şi izolat se va depune  ”,

anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si