UPDATE 17.00. Principalul suspect al crimei a fost prins. "Cu privire la principalul suspect în cazul infracțiunii de omor comisă la data de 12 august 2021, facem precizarea că acesta a fost depistat, urmând a fi condus la audieri", se spune într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Citeste si: Scene șocante. O femeie și-a ucis soacra în bătaie, după ce au consumat alcool

La data de 12 august, în jurul orei 14:00, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că într-un imobil din sectorul 2 a fost găsită o femeie decedată, care prezenta mai multe răni la nivelul corpului.

"Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. A fost efectuată cercetarea la fața locului și au fost audiate mai multe persoane. În cauză cercetările fiind continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor", se mai spune în comunicatul poliției.

Citeste si: Un copil a decedat după ce s-a infectat cu o amibă

Cine este principalul suspect al crimei 

Principalul suspect al acestei crime odioase din Capitală este chiar soțul femeii. Cei doi erau în divorţ, iar femeia ucisă avea chiar un ordin de protecţie împotriva lui. Vecinii educatoarei se tem să mai iasă din casă câtă vreme criminalul e pe străzi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Poliţiştii din București încă sunt n căitări, după mai bine de 4 zile, soțuș femeii este de negăsit. Faur Valentin Nicuşor este numele posibilului criminal.

Citeste si: Scene șocante. O femeie și-a ucis soacra în bătaie, după ce au consumat alcool

Cuplul se afla în proces de divorț

Se pare că cei doi nu aveau o relație tocmai bună deoarece erau în proces de divorţ, iar pe numele bărbatului exista şi un ordin de restricţie. Vecinii spun că individul era extrem de violent şi că obişnuia să-şi agreseze atât soţia, cât şi pe cele două fiice.

Șocant este că politiştii au descoperit că uşa casei unde a avut loc oribila crima nu a fost forţată. Victima era singură în locuinţă când a fost înjunghiată de mai multe ori. 

"Ordinul de restricţie nu reprezintă un scut, o pază, o cazemată ca să te ascunzi, e o dispoziţie a unui judecător. În momentul în care constaţi că a fost încălcat, e obligatoriu să anunţi Poliţia, pentru ca persoana să fie reţinută şi apoi condamnată", spune Dan Antonescu, expert criminolog.

Crimă odioasă în București[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: Crimă șocantă: un bărbat și-a ucis cumnata oarbă cu toporul

Soțul educatoarei era agresiv și gelos

Martorii au povestit că soțul educatoarei ucise era foarte gelos și agresiv.

"Se jigneau foarte mult şi ea nu îl suporta de niciun fel, că nu aduce bani. El era violent, dus cu capul un pic. Au venit doi băieţi din familie, că nu răspundea şi au bătut şi SMURD a intrat şi era moartă, sus în pat, în dormitor".

Politiştii încă supraveghează locul crimei pentru că principalul suspect se află încă în libertate, iar vecinii spun că se tem pentru viaţa lor. De asemenea, soțul educatoarei ucise riscă să stea după gratii până la 20 de ani pentru omor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si