O femeie a furat jucării sexuale în valoare de sute de lire sterline. Ea a fost dată în urmărire, iar acum oamenii legii încearcă să dea de urma hoaței de vibratoare.

Proprietara unui sex-shop din Marea Britanie a făcut publice imagini în care o femeie blondă pleacă fără să plătească cu trei vibratoare. Potrivit Daily Star, nu este prima dată când au loc jafuri în acest magazin.

Hoața de vibratoare, vânată de Poliție

Poliția vânează o hoață care ar fi furat jucării sexuale în valoare de sute de lire sterline dintr-un magazin pentru adulți. Totul s-a petrecut în Norwich, Norfolk, pe 1 iulie.

Citește și: VIDEO- A mers cu mașina de lux la spălătorie ca să fure un mop și o găleată. Imaginile incredibile, surprinse de camerele de supraveghere

O femeie blondă necunoscută a fost surprinsă pe camerele de supraveghere. În imagini se vede cum ea fură trei vibratoare în valoare de 210 lire sterline.

În imaginile difuzate online de proprietara magazinului, Helen Sheperd, se vede cum femeia intră în magazin și evaluează jucăriile sexuale. Apoi, se pare că aceasta își pune prada la braț, trece pe lângă Helen și apoi părăsește magazinul ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

„Nu mă aștept să recuperez jucăriile sexuale”

Helen deține magazinul de mai bine de patru ani și spune că este mai mereu în vizorul hoților de jucării sexuale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mi s-au furat multe lucruri anul acesta. În total, cred că numai anul acesta mi-au furat mărfuri în valoare de aproximativ 2.000 de lire sterline. Înțeleg că a fost o criză a inflației, dar nu este vorba de mâncare sau de lapte praf pentru copii. Această persoană a vizat, cu nerușinare o mică afacere"  a declarat Helen, proprietara magazinului.

Femeia nu era sigură că furtul a avut loc. Imaginile surprinse i-au confirmat gândurile.

Nu am de gând să o las pe această femeie să scape nepedepsită. Cu siguranță nu mă aștept să recuperez jucăriile sexuale, dar este vorba de un principiu aici. Vreau ca orice alt potențial hoț să știe că nu sunt o persoană iertătoare", a adăugat ea.

FOTO - O hoață de jucării sexuale a fost dată în urmărire. Proprietara magazinului: „Nu o s-o las nepedepsită. Nu mă aștept să recuperez jucăriile sexuale”

FOTO - O hoață de jucării sexuale a fost dată în urmărire. Proprietara magazinului: „Nu o s-o las nepedepsită. Nu mă aștept să recuperez jucăriile sexuale”

[Sursa foto: Daily Star]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: O mașină de peste 15.000 de euro furată din Elveția, a fost găsită de polițiștii de Frontieră în Iași

Furtul a fost raportat imediat la poliție, iar acum oamenii legii sunt pe urmele hoaței de vibratoare.

Incidentul a avut loc sâmbătă, la ora 15.12, când trei obiecte au fost furate dintr-un magazin din St Benedict's Street, Norwich"  a confirmat o purtătoare de cuvânt a Poliției din Norfolk, potrivit sursei citate anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si