Un tânăr a omorât o persoană, iar apoi propria mamă l-a dat pe mâna autorităților. Femeia consideră că aceasta este cea mai înțeleaptă decizie pentru fiul ei care a comis o crimă.

Adolescentul a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a ucis un elev.

Citește și: O mamă și-a ucis cei trei copii, de 9-14 ani, în timp ce se afla într-un apel video. După aceea, și-a luat singură viața

Filmul crimei- Cum s-a petrecut totul?

Joshua Delbono, în vârstă de 19 ani, a fost găsit vinovat de uciderea lui Charley Bates, de 16 ani. Totul s-a petrecut în Somerset, Marea Britanie, în cursul serii de 31 iulie 2022.

FOTO - O mamă și-a predat prorpiul copil autorităților, după ce fiul ei a comis o crimă: „Nu-l pot lăsa să plece nicăieri”

Joshua Delbono, criminalul

[Sursa foto: SkyNews]

Tânărul a fost condamnat la închisoare pe viață, însă el va sta cel puțin 21 de ani în spatele gratiilor. După această perioadă el va putea cere eliberarea condiționată.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Soldat ucrainean, decapitat de ruși. „Aceste fiare sunt mai rele decât ISIS”

Delbono și-a înjunghiat victima cu cuțitul de mai multe ori, într-o parcare din orașul Radstock.

Tânărul înjunghiat a murit la 30 de minute de la agresiune. Criminalul a fugit de la locul incidentului șocant și apoi s-a dus pe malul unui lac, acolo unde a ars hainele pe care le purtase în timpul crimei, scrie  SkyNews.

FOTO - O mamă și-a predat prorpiul copil autorităților, după ce fiul ei a comis o crimă: „Nu-l pot lăsa să plece nicăieri”

Charley Bates, victima

[Sursa foto: SkyNews]

Citește și: Șefa unui cult apocaliptic, judecată pentru uciderea celor doi copii de 7 și 16 ani. Era convinsă că s-au transformat în „zombi”

„I-am spus că trebuie să sun la poliție”

În dimineața zilei următoare, oamenii legii au fost înștiințați prin apel telefonic despre oroarea comisă de adolescent. Cea care i-a informat despre crimă este chiar mama tânărului ucigaș.

„Acum este în casă, nu-l pot lăsa să plece nicăieri… Este aici. I-am spus că trebuie să sun la poliție”,   a spus femeia la telefon, spunând că este îngrozită de ce s-a întâmplat.

Citește și: „Era posedat”. Cadavrul unui copilaș cu dizabilități, căutat în curtea unei case. Mama băiețelului l-ar fi vândut

Femeia i-a dat apoi telefonul fiul ei, care a recunoscut că a înjunghiat o persoană, dar că a făcut-o pentru a proteja pe cineva.

Joshua Delbono a fost arestat pentru crimă în aceeași zi. Săptămâna aceasta el și-a aflat sentința.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si