Tragedie în Texas! Cel puțin 7 persoane au fost ucise, iar altele au fost rănite, după ce un individ a lovit un grup de pietoni cu o mașină. Incidentul rutier a avut loc duminică în apropierea unui centru pentru cazarea persoanelor fără adăpost, în zona Ozanam din orașul Brownsville, în statul american Texas.

Un individ a lovit cu un vehicul, aparent intenţionat, un grup de pietoni, relatează  Mediafax.

Citește și: VIDEO- Ema, fiica de 14 ani a antrenorului sârb al echipei de volei din Zalău, s-a pus în fața băiatului care trăgea cu pistolul în colegi

Cel puţin 7 morţi şi 6 răniţi, după ce maşina a intrat în mulţime

Bilanţul preliminar este de şapte morţi, a declarat un oficial din cadrul Poliţiei, citat de postul ABC News. Alte şase persoane au fost spitalizate în urma incidentului. Totul s-a întâmplat la ora 08:30.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pe lângă cei care au murit, până la șase persoane sunt tratate pentru răni grave și ușoare la spital, potrivit poliției.

Poliția are un bărbat suspect în arest, au spus autoritățile. Șoferul se află la spital, fiind tratat și sub supraveghere 24 de ore din 24, a spus poliția.

Citește și: VIDEO- Atac armat într-un mall din Texas: cel puțin 8 persoane au fost împușcate mortal

În prezent, se efectuează teste pentru a verifica consumul de alcool și droguri, a mai anunțat poliția. Anchetatorii nu au comentat un posibil motiv sau dacă accidentul a fost intenționat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si