Crimă fără precedent într-un oraș din UK. O profesoară care predă la o școală din Marea Britanie și-a ucis iubitul după ce a aflat că acesta a înșelat-o.

Este vorba despre Fiona Beal. Femeia de 49 de ani este acuzată că l-a înjunghiat pe partenerul său, Nicholas, în vârstă de 42 de ani.

Citește și: O mămică însărcinată în 5 luni, lovită mortal în cap de o piatră aruncată de un copil

Crima care i-a șocat pe apropiații celor doi a avut loc în dormitorul conjugal, în luna noiembrie a anului 2021. Oamenii legii au fost uimiți să afle un detaliu cheie.

Și-a îngropat iubitul în curtea din spatele casei

Profesoara ucigașă și-a făcut mai multe poze în dormitorul în care zăcea trupul neînsuflețit al iubitului ei. În imaginile șocante cu femeia și cadavrul, pe care anchetatorii le-au prezentat la tribunal pe 21 martie, femeia apare cu o dispoziție foarte bună, lucru care i-a șocat pe oamenii legii, potrivit  Mirror.

Citește și: VIDEO- Polițiști acuzați de crimă în SUA! Irvo Otiento este bărbatul care a murit prin sufocare după ce a fost pus la pământ de autorități

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La puțin timp după ce i-a luat viața lui Nicholas, criminala a mers la un magazin de unde a achiziționat mai mulți saci cu pământ, cu care l-a acoperit pe iubitul ei, după ce i-a înfășurat trupul fără viață într-un covor. L-a îngropat chiar în curtea din spatele casei în care amandoi locuiau!

FOTO - O profesoară și-a ucis iubitul cu sânge rece, după ce a aflat că a fost înșelată. Femeia l-a îngropat în curtea din spatele casei: „I-am spus să nu-l mai ierte”

FOTO - O profesoară și-a ucis iubitul cu sânge rece, după ce a aflat că a fost înșelată. Femeia l-a îngropat în curtea din spatele casei: „I-am spus să nu-l mai ierte”

[Sursa foto: wowbiz.ro]

Nicholas ar fi înșelat-o pe profesoară

Una dintre vecinele femeii spune că Fiona a recurs la un astfel de gest pentru că iubitul ei a înșelat-o.

Mai mult decât atât, bărbatul ar fi vrut să o părăsească pentru a fi cu o altă femeie. 

Prietena profesoarei a simțit milă față de ea și i-a dat un sfat, mai exact, să nu-i mai ierte infidelitățile, dar nu s-a gândit că l-ar putea ucide pe bărbat.

Citește și: Crimă fără precedent! O mamă din Maramureș a fost ucisă cu sânge rece chiar de către fiica ei. După ce a comis crima, femeia s-a ascuns în pădurea din spatele casei

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Fiona a venit la mine acasă chiar înainte de Crăciun. Era un pic deznădăjduită și, de asemenea, avea puțin lacrimi. Ea a spus că Nick a înșelat-o din nou. Știam că a înșelat-o înainte, doar asta mi-a spus soțul meu. I-am spus că îmi pare rău, i-am dat un sfat și i-am spus să nu-l mai ierte. Am invitat-o ​la o băutură de Crăciun, dar nu a venit. Soțul meu, Gary, mi-a spus odată că a mai înșelat înainte, dar am crezut că acum s-a stabilit cu Fiona”, a spus Ellen Warren, vecina Fionei.

Citește și: Urma să devină mireasă, dar a ales să-și omoare iubitul octogenar: „Am dormit cu cadavrul 3 nopți”

Fiona Beal a recunoscut că l-a ucis pe Nicholas în casa lor din Northampton, însă spune că gestul nu a fost premeditat. Se pare că femeia a recurs la un astfel de gest pe fondul furiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si