Close sidebar
Close sidebar

FOTO - O profesoară și-a ucis iubitul cu sânge rece, după ce a aflat că a fost înșelată. Femeia l-a îngropat în curtea din spatele casei: „I-am spus să nu-l mai ierte”

O femeie a fost orbită de gelozie și a acționat într-un mod șocant. Și-a ucis iubitul care o înșela, după ce o vecină i-a spus să nu îi mai ierte infidelitățile bărbatului.

Estera Maria,

FOTO - O profesoară și-a ucis iubitul cu sânge rece, după ce a aflat că a fost înșelată. Femeia l-a îngropat în curtea din spatele casei: „I-am spus să nu-l mai ierte”

[Sursa foto: Mirror/wowbiz.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Crimă fără precedent într-un oraș din UK. O profesoară care predă la o școală din Marea Britanie și-a ucis iubitul după ce a aflat că acesta a înșelat-o.

Este vorba despre Fiona Beal. Femeia de 49 de ani este acuzată că l-a înjunghiat pe partenerul său, Nicholas, în vârstă de 42 de ani.

Citește și: O mămică însărcinată în 5 luni, lovită mortal în cap de o piatră aruncată de un copil

Crima care i-a șocat pe apropiații celor doi a avut loc în dormitorul conjugal, în luna noiembrie a anului 2021. Oamenii legii au fost uimiți să afle un detaliu cheie.

Și-a îngropat iubitul în curtea din spatele casei

Profesoara ucigașă și-a făcut mai multe poze în dormitorul în care zăcea trupul neînsuflețit al iubitului ei. În imaginile șocante cu femeia și cadavrul, pe care anchetatorii le-au prezentat la tribunal pe 21 martie, femeia apare cu o dispoziție foarte bună, lucru care i-a șocat pe oamenii legii, potrivit  Mirror.

Citește și: VIDEO- Polițiști acuzați de crimă în SUA! Irvo Otiento este bărbatul care a murit prin sufocare după ce a fost pus la pământ de autorități

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La puțin timp după ce i-a luat viața lui Nicholas, criminala a mers la un magazin de unde a achiziționat mai mulți saci cu pământ, cu care l-a acoperit pe iubitul ei, după ce i-a înfășurat trupul fără viață într-un covor. L-a îngropat chiar în curtea din spatele casei în care amandoi locuiau!

FOTO- O profesoară și-a ucis iubitul cu sânge rece, după ce a aflat că a fost înșelată.

Femeia l-a îngropat în curtea din spatele casei: „I-am spus să nu-l mai ierte”

[Sursa foto: wowbiz.ro]

Nicholas ar fi înșelat-o pe profesoară

Una dintre vecinele femeii spune că Fiona a recurs la un astfel de gest pentru că iubitul ei a înșelat-o. Mai mult decât atât, bărbatul ar fi vrut să o părăsească pentru a fi cu o altă femeie. 

Prietena profesoarei a simțit milă față de ea și i-a dat un sfat, mai exact, să nu-i mai ierte infidelitățile, dar nu s-a gândit că l-ar putea ucide pe bărbat.

Citește și: Crimă fără precedent! O mamă din Maramureș a fost ucisă cu sânge rece chiar de către fiica ei. După ce a comis crima, femeia s-a ascuns în pădurea din spatele casei

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Fiona a venit la mine acasă chiar înainte de Crăciun. Era un pic deznădăjduită și, de asemenea, avea puțin lacrimi. Ea a spus că Nick a înșelat-o din nou. Știam că a înșelat-o înainte, doar asta mi-a spus soțul meu. I-am spus că îmi pare rău, i-am dat un sfat și i-am spus să nu-l mai ierte. Am invitat-o ​la o băutură de Crăciun, dar nu a venit. Soțul meu, Gary, mi-a spus odată că a mai înșelat înainte, dar am crezut că acum s-a stabilit cu Fiona”, a spus Ellen Warren, vecina Fionei.

Citește și: Urma să devină mireasă, dar a ales să-și omoare iubitul octogenar: „Am dormit cu cadavrul 3 nopți”

Fiona Beal a recunoscut că l-a ucis pe Nicholas în casa lor din Northampton, însă spune că gestul nu a fost premeditat. Se pare că femeia a recurs la un astfel de gest pe fondul furiei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI