Ce e și mai șocant acum urmează. În urma raitelor polițiștilor suceveni, s-a descoperit că femeia, neavând acces la „civilizație”, adică la curent, canalizare, își strângea nevoile în sticle de plastic și pungi, iar gunoaiele erau aruncate prin acea încăpere. 

Femeia este mamă a doi copii, iar casa este a concubinului. Una dintre fete a făcut sesizare către Poliția Animalelor, deoarece cei trei câini sălbăticiți păzeau femeia în pod și nu exista cale de acces la ea.

Citeste si: O femeie a fost coborâtă cu elicopterul de pe munte, după ce s-a accidentat pe un traseu

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Fata a sperat că dacă vine „statul” să ajute animalele, va primi și mama ajutor. Tot ea a declarat că mai demult, autoritățile au venit să facă o anchetă și au văruit o cameră de jos a casei, dar cam atât.

Autoritățile locale cunosc cazul

Poliția a primit o sesizare despre situația câinilor ținuți practic prizonieri în podul casei.

 

 
[Sursa foto: Facebook/ Casa lui Patrocle]

Ne-am deplasat acolo împreună, am constatat dezastrul la care eram părtași, s-au emis urgent ordine de plasare în adăpost, au ajuns în grija asociației noastre. Problema animalelor a fost rezolvată, câinii sunt bine, doar sălbăticiți, ne vom ocupa de ei. Rămâne nerezolvată însă problema oamenilor. A acestei femei. Este de departe cel mai revoltător caz de degradare umană pe care l-am întâlnit în decursul anilor. Nu vă putem descrie și nu vă puteți imagina șocul pe care l-am trăit când am reușit să deschidem ușa încăperii”,  au
scris cei de la acociația Casa lui Patrocle pe pagina lor de Facebook. 

Citeste si: Un șofer a decedat pe loc după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

Situația este, fără doar și poate, revoltătoare, cu atât mai mult cu cât femeia a fost acum câteva zile internată într-un spital din Câmpulung, iar apoi externată, ca și cum ar putea să-și poarte singură de grijă. 

Astfel, poliția animalelor și-a făcut treaba, dar poliția oamenilor când? 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si