O fetiță în vârstă de doar 7 ani, Emouree Johnson, a strâns suma incredibilă de 15.000 de dolari, folosindu-se de un stand de limonadă pentru a plăti piatra funerară pentru mormântul mamei sale. 

Fetița și-a pierdut mama dintr-o dată, pe 13 martie, cu doar câteva zile înainte ca aceasta să împlinească 30 de ani.

A vândut limonadă pentru a strânge bani pentru piatra funerară a mamei sale

Mama copilei a fost înmormântată la scurt timp după deces, la cimitirul din Guntersville. Cu toate acestea, micuța Emouree a mers să viziteze mormântul mamei alături de bunica ei și a simțit că piatra funerară inițială nu îi făcea cinste femeii. Ea a simțit că mama ei este „lăsată de-o parte” din această cauză.

Bunica fetiței i-a explicat acesteia că familia lor nu își putea permite o altă piatră funerară. Varianta inițială era o placă de metal pusă la mormânt. Chiar și așa, fetița nu s-a lăsat învinsă. 

Citește și: VIDEO- Rihanna, interviu emoționant despre personalitățile celor doi copii ai săi

emouree johnson

Fetița a considerat că mama sa este dată la o parte, din cauza pietrei funerare inițiale.

[Sursa foto: UNILAD]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ea a găsit rapid o idee incredibilă prin care să facă bani pentru a-i cumpăra mamei sale o piatră funerară frumoasă. A început propria ei afacere cu un stand de limonadă. Visul ei a pornit cu doar patru lămâi și pahare cu limonadă pe care la început le vindea cu doar 1 dolar.

„Pentru un pahar cu limonadă am primit cel mai mult 300 de dolari”,

a povestit fetița de 7 ani, conform UNILAD.

fetita care vinde limonada

Bunica fetiței le-a mulțumit tuturor oamenilor care s-au implicat.

[Sursa foto: FOX 8 News]

Citește și: Înghețata ar putea fi interzisă după miezul nopții într-un mare oraș european. Motivul halucinant din spatele deciziei: „Ei realizează ce fac?”

Fetița a strâns 15.000 de dolari din vânzarea de limonadă

Din afacerea proprie, micuța Emouree a putut să strângă suma incredibilă de 15.000 de dolari, bani care vor merge direct către sufletul mamei sale, prin achiziția unei pietre funerare pentru aceasta.

Bunica fetiței le-a mulțumit tuturor oamenilor care s-au implicat și au donat pentru acest vis al micuței, într-o postare pe Facebook.

„Datorită bunătății, generozității și dragostei voastre pentru Emouree, funeraliile mamei sale sunt acum plătite, iar piatra funerară poate fi achiziționată, mulțumită vouă!”, a scris femeia pe Facebook.

fetita care vinde limonada

Emouree a vândut un pahar cu limonadă cu 300 de dolari.

[Sursa foto: AL.com]

Femeia a mai menționat că donațiile și implicarea oamenilor este „un adevărat dar de la Dumnezeu pentru Emouree”.

„Pentru noi este o binecuvântare. Nu vă pot mulțumi îndeajuns pentru gesturile voastre frumoase”, a mai spus ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si