Close sidebar
Close sidebar

FOTO: Primele imagini cu Papa Francisc după intervenţia chirurgicală

Vaticanul a făcut publice joi primele imagini cu suveranul pontif, la câteva zile după operație.

Stefania Pavel,

Vaticanul a făcut publice joi primele imagini cu suveranul pontif, la câteva zile după operație.

[Sursa foto: Reuters]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Papa Francisc  pare să își revină după intervenţia chirurgicală abdominală. Vaticanul a făcut publice joi primele imagini cu suveranul pontif. Acesta îşi continuă recuperarea și va fi externat în zilele următoare, relatează  Reuters.

Papa Francisc a fost operat de hernie abdominală

Fotografiile îl arată pe Papa Francisc într-un fotoliu rulant, vizitând secţia de oncologie pediatrică de la spitalul Gemelli din Roma, aflată lângă rezerva unde suveranul pontif se recuperează de peste o săptămână.

Citește și: Papa Francisc a făcut glume după operație

Fotografiile îl arată pe Papa Francisc într-un fotoliu rulant, vizitând secţia de oncologie pediatrică de la spitalul Gemelli din Roma.

[Sursa foto: Reuters]

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Papa Francisc, în vârstă de 86 de ani, a fost supus pe 7 iunie unei intervenţii chirurgicale din cauza unei hernii abdominale. Acesta va fi externat în următoarele zile, a precizat Vaticanul miercuri. Audienţele papei Francisc au fost anulate până pe 18 iunie. Suveranul pontif are de asemenea pe agendă o vizită în Mongolia în perioada 31 august – 4 septembrie.

Citește și: Fostul preot Daniel Balaș vorbește despre reîncarnare și despre adevărul ascuns de Biserică timp de secole

În mod tradiţional, papa Francisc nu organizează audienţe în iulie, moment în care singurele apariţii publice ale suveranului pontif sunt în cadrul rugăciunii de duminică. Astfel, liderul de la Vatican vla dispoziţie o lună întreagă pentru a se odihni înainte de vizită din Portugalia, în perioada 2-6 august, acolo unde va participa la Ziua Mondială a Tineretului şi va vizita sanctuarul din Fatima.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI