Close sidebar
Close sidebar

FOTO- Scandal la un liceu din Satu Mare. Mama și bunica unei eleve au agresat o altă elevă

Un act de agresiune verbală și fizică a avut loc într-un liceu din Satu Mare. Mama și bunica unei eleve au intrat în curtea liceului și au agresat fizic și verbal o altă elevă.

Elena Tasca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Curtea liceului a devenit loc de scandal pentru mama și bunica unei eleve. Cele două au intrat în curtea liceului pentru a agresa o altă elevă. Motivul se pare a fi o serie de replici între fata/nepoata celor două și eleva agresată de acestea.

Scandal la un liceu din Satu Mare. Mama și bunica unei eleve au agresat o altă elevă

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Scandal în curtea liceului

Curtea Liceului Teoretic Negrești-Olt a devenit loc de scandal pentru mama și bunica unei eleve din unitatea de învățământ. Cele două femei au intrat în curtea liceului, unde au agresat fizic și verbal o altă elevă.

Motivul celor două se bazează pe povestea susținută de fata/nepoata acestora. Fata în cauză, victima familiei celor două femei, ar fi mărturisit că o elevă a jignit-o. Pentru a face dreptate fetei, mama și bunica au intrat în curte liceului unde au început să țipe și să facă scandal, agresând atât fizic, cât și verbal, eleva.

Situația a fost calmată de un bărbat dintr-o clădire a liceului, care a început să facă reproșuri celor două femei.

După ce a început să le atenționeze pe acestea să se oprească, scandalul și țipetele femeilor s-au îndreptat către acesta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Scandal la un liceu din Satu Mare. Mama și bunica unei eleve au agresat o altă elevă

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Eleva agresată de mamă și de bunică a reușit să plece din zonă și să scape de cele două femei, doar după intervenția bărbatului.

Cea mai agresivă dintre femei a fost mama elevei presupus jignită.

Deși agresivă și ea, bunică părea mai calmă, având intervenții pentru a o opri pe femeie din a agrava și mai mult situația.

Citește și: VIDEO- Bătaie cu pumnii și picioarele în curtea liceului. Două eleve din Suceava s-au bătut până s-au prăbușit la pământ

Scandal la un liceu din Satu Mare. Mama și bunica unei eleve au agresat o altă elevă

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Bătaie ca în ringul de box, între eleve, în Suceava

În orașul Fălticeni, județul Suceava, în curtea unui liceu, pe terenul de sport, două eleve s-au bătut ca în ringul de box. Cele două s-au bătut sub ochii colegilor, care nu au putut nicicum să le despartă. Cele două fete s-au bătut cu mâinile și picioarele, aducându-și injurii. Motivul a fost o remarcă făcută de una dintre fete, la adresa celeilalte. Se pare că cele două nu erau prietene, cunoscându-se și comunicând până în acel moment doar pe rețelele sociale.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

„Una dintre fete este din clasa a XII-a şi una din clasa a IX-a. Nu se cunosc, doar au conversat pe reţelele de socializare. Conflictul a fost unul spontan. Au plecat de la nişte injurii aduse de una din fete celeilalte. Cealaltă a ripostat”, a declarat Florin Ciocîrlan, directorul adjunct al liceului, pentru observator.ro.

Incidentul a avut loc în luna mai a acestui an.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI