Cei doi studenți din Bistrița, atacați în noaptea de vineri spre sâmbătă în parcul de la Big de patru huligani, au fost obligați să stea în genunchi, puși să sărute mâna infractorilor și bătuți cu pumnii și picioarele, potrivit Timp Online.

Trei dintre studenți au fost deja arestați

Potrivit imaginilor obținute în exclusivitate de Timp Online, unul dintre cei patru huligani, cel mai tânăr dintre ei, în vârstă de 16 ani, le-a cerut celor doi studenți să stea în genunchi, și a țipat la ei:

”Vrei să vă dau la Poliție? Tu știi cu cine stai de vorbă? Nu stai de vorbă cu un fraier, cu unul care se droghează. Stai de vorbă cu un polițist: Claudiu Lucachi. Ai înțeles? Pupă mâna!”.

Citește și: Reglare de conturi în stil mafiot. Un bărbat a rămas fără mâini după ce a fost atacat de mai mulți indivizi cu cagule

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Cei doi studenți din Bistrița, atacați în noaptea de vineri spre sâmbătă în parcul de la Big de patru huligani, au fost obligați să stea în genunchi.

Cei doi studenți din Bistrița, atacați în noaptea de vineri spre sâmbătă în parcul de la Big de patru huligani, au fost obligați să stea în genunchi

[Sursa foto: Timp Online]

Adolescentul agresiv continuă să urle la unul dintre studenții aflați în genunchi și care refuză să facă ceea ce i se cere – lucruri greu de privit, ascultat și descris în cuvinte – fapt pentru care individul începe să îl lovească cu picioarele.  ”Te-am culcat(...). Eu culc pe cine vreau! Trezește-te, bă”.

”Băiatul meu are 20 de ani și este student la Conservator.

Aseară în jurul orei 22.00 a plecat să se întâlnească cu un fost coleg de liceu, un prieten, și au stat în parcul din spatele bisericii. Într-un bloc din apropiere locuiește colegul lui. Au stat acolo de vorbă. La un moment dat, au venit patru băieți care le-au cerut droguri și bani, ei bineînțeles că nu au avut, aveau pistol cu bile și o macetă. I-au pus în genunchi și pistolul la cap ca să-i caute prin buzunare. Apoi i-au trântit jos. Băiatul celălalt a stat, dar băiatul meu a tot încercat să se ridice. Atât au dat în el până l-au nenorocit”, a declarat mama studentului rănit, conform sursei citate.

Un student a fost împușcat cu pistolul cu bile în cap

”Pur și simplu sunt îngrozită și vreau să trag un semnal de alarmă să știe toată lumea că se pot întâmpla astfel de lucruri și la noi în oraș, să stai de vorbă cu cineva, să fii atacat și să ajungi într-un asemenea hal”, a mai spus ea.

Citește și: Bătaie în timpul orei de sport într-o școală din Gorj. Polițiștii au deschis o anchetă

Trei dintre ei sunt arestați deja, iar al patrulea, minorul agresiv, va fi expertizat medico-legal zilele următoare pentru a se vedea dacă are sau nu discernământ.

Trei dintre ei sunt arestați deja, iar al patrulea, minorul agresiv, va fi expertizat medico-legal zilele următoare pentru a se vedea dacă are sau nu discernământ.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Trei dintre ei sunt arestați deja, iar al patrulea, minorul agresiv, va fi expertizat medico-legal zilele următoare pentru a se vedea dacă are sau nu discernământ. În cazul în care are, cel mai probabil va fi arestat și acesta. Mai mult, sursele Timp Online au declarat că cei patru indivizi agresori erau drogați și beți. Unul locuiește în Viișoara, la blocurile sociale, altul în Subcetate, tot în cartier de blocuri sociale, altul în Bistrița, iar altul în Dorolea. 

După ce i-au agresat pe cei doi studenți în parcul de la Big, unul dintre ei ajungând la spital cu răni la cap, indivizii agresivi s-au dus pe Bulevardul Independenței și au mai atacat un grup de trei elevi, iar pe unul dintre ei l-au împușcat în cap cu un pistol airsoft. Au fost reținuți de polițiști, iar apoi arestați trei dintre ei, cei majori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si