Vila impunătoare îi aparţine cunoscutului Geamai, despre care oamenii legii spun că este liderul clanului interlop cu acelaşi nume.

Arsenal de arme descoperit de polițiști

Puști de vânătoare, pistoale şi zeci cartuşe au fost găsite de polițiști în curtea palatului care îi apartine unuia dintre cei mai importanti lideri interlopi din sectorul 2.

Erau toate îngropate lângă zidurile groase ale vilei, iar poliţiştii nici nu ar fi avut habar de ele, dacă... cea care i-a chemat prin apel la 112 nu le-ar fi arătat!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit poliţiei, femeia s-ar fi despărţit recent de Ion Tănase, cunoscut în lumea interlopă drept Geamai, şi ar fi în relatii tensionate cu acesta pentru că nu s-au înţeles cum să îşi împartă bunurile!

Noaptea trecută, în urma unui alt episod de violenţă, tânăra a sunat la 112 ca să ceară ajutorul!

Un adevărat arsenal de arme au descoperit polițiștii în urma unui apel 112 în care o femeie a spus că este amenințată de concubinul ei
Un adevărat arsenal de arme au descoperit polițiștii în urma unui apel 112 în care o femeie a spus că este amenințată de concubinul ei[Sursa foto: Poliția Română]

Când au sosit primele echipaje de politie, Geamai nu mai era acasă

,,Aceasta le-a relatat faptul că bărbatul, cu care o relație de concubinaj, o amenință și o agresează, precum și faptul că acesta deține mai multe arme. A fost solicitat și sprijinul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase. În curte au fost identificate arme și elemente de muniție!"

În prezent, bărbatul este căutat de autorități și va trebui să dea explicații. 

Comunicatul Poliției

„În dimineața de 03.09.2021, în jurul orei 01.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București- Secția 7 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie este amenințată de către concubin.
La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul secției, care au identificat persoana.
Aceasta le-a relatat faptul că bărbatul cu care o relație de concubinaj o amenință și o agresează, precum și faptul că acesta deține mai multe arme.
A fost solicitat și sprijinul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.
În curte au fost identificate arme și elemente de muniție.
Polițiștii au asigurat locația, iar în cursul zilei de astăzi, în baza mandatului emis de instanță, efectuează o percheziție domiciliară la adresă.
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.” , a fost comunicatul emis de reprezentanții IPJ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si