Astronautul Nasa, Josh Cassandra a realizat o fotografie care taie respirația. Imaginea a fost realizată pe data de 27 februarie, de pe Stația Spațială Internațională (ISS), unde locuiește de pe 6 octombrie 2022.

 

 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Membrul misiunii SpaceX a împărtășit imaginea desprinsă ca dintr-un vis cu internauții de pe Twitter. Alături de poză, el a pus și un mesaj- ”Complet ireal”.

Aurora boreală a apărut recent pe cerul Marii Britanii

Josh Cassada a realizat imaginea de pe Stația Spațială Internațională, care orbitează în medie la aproximativ 400 de kilometri deasupra Pământului.

Citește și: Un pilot a întors avionul în mijlocul zborului pentru ca pasagerii să poată vedea aurora boreală

În timp ce strălucirea verde poate să pară familiară oricui a văzut o auroră în imagini sau în persoană, punctul de vedere unic al lui Cassada dezvăluie cât de incredibil poate fi fenomenul.

Recent, aurora boreală a putut fi admirată din diverse zone din Marea Britanie, lucru care se întâmplă foarte rar. De asemenea, pasagerii zborului de la Reykjavik, Islanda către aeroportul din Manchester au admirat aurora boreală din avion, după o întoarcere bruscă a pilotului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si