Close sidebar
Close sidebar

FOTO: Un astronaut de la NASA a fotografiat din spațiu aurora boreală/ Astronaut: ”Complet ireal”

Astronautul NASA, Josh Cassada a surprins din spațiu fenomenul rar al aurorei boreale de pe Stația Spațială Internațională unde locuiește din anul 2022.

Stefania Pavel,

Un astronaut de la NASA a fotografiat din spațiu aurora boreală

[Sursa foto: Josh Cassada - Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Astronautul Nasa, Josh Cassandra a realizat o fotografie care taie respirația. Imaginea a fost realizată pe data de 27 februarie, de pe Stația Spațială Internațională (ISS), unde locuiește de pe 6 octombrie 2022.

 

 

Membrul misiunii SpaceX a împărtășit imaginea desprinsă ca dintr-un vis cu internauții de pe Twitter. Alături de poză, el a pus și un mesaj- ”Complet ireal”.

Aurora boreală a apărut recent pe cerul Marii Britanii

Josh Cassada a realizat imaginea de pe Stația Spațială Internațională, care orbitează în medie la aproximativ 400 de kilometri deasupra Pământului.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un pilot a întors avionul în mijlocul zborului pentru ca pasagerii să poată vedea aurora boreală

În timp ce strălucirea verde poate să pară familiară oricui a văzut o auroră în imagini sau în persoană, punctul de vedere unic al lui Cassada dezvăluie cât de incredibil poate fi fenomenul.

Recent, aurora boreală a putut fi admirată din diverse zone din Marea Britanie, lucru care se întâmplă foarte rar.

De asemenea, pasagerii zborului de la Reykjavik, Islanda către aeroportul din Manchester au admirat aurora boreală din avion, după o întoarcere bruscă a pilotului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI