Un bărbat, Mihai Deneș, a reclamat că a fost amenințat cu moartea  de un grup infracțional din Cluj Napoca.

Bărbatul a ținut să îi informeze pe oameni despre pățania lui și a menționat că a depus o plângere la Poliție în acest sens. El susține că a fost amenințat cu moartea de peste 20 de ori.

Citește și: Un adolescent și-a înjunghiat colegul de clasă cu o foarfecă, după o ceartă la o școală din Anglia

A fost amenințat cu moartea de peste 20 de ori

„05.2023 – Ziua in care am fost amenintat cu moartea de peste 20 de ori (in scris si VOCAL). Asta pentru ca am simt civic.
Un grup infractional organizat e pe cale sa piarda piata cersetoriei in Cluj Napoca. Sper ca Politia sa isi faca treaba si infractorii sa raspunda penal. Daca ma omoara sa stiti ca m-am luptat si pentru cei ce nu au curajul sa reclame faptele de coruptie ale interlopilor. Detalii in postarile mele. Sper ca presa sa preia cazul si sa afle cat mai multa lume”, a scris Mihai Deneș, potrivit cluj24.ro

Citește și: Un român s-a filmat alături de fiul său de şase ani, în timp ce îşi ameninţă fosta soţie

FOTO - Un bărbat a fost amenințat cu moartea de un grup infracțional periculos din Cluj: „Dacă mă omoară, să știți. Am depus plângere”

Screenshot - amenințare cu moartea

[Sursa foto: cluj24.ro]

Bărbatul a depus plângere la Poliție.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Am depus plangere penala la Politie. Posibil „cartite” le-au si spus asta. Au si inceput incurajarile din partea posibililor infractori. Sper sa nu ma omoare pana politia isi face treaba. Am atasat si capturile de ecran. Se recomanda ca surdo-muti. Dar ce sa vezi? Sunt niste infractori batausi si guralivi”, a spus el în postare.

Bărbatul a menționat că în parcarea unui lanț mare de supermarketuri, suspecții cereau donații, dându-se muți, pentru o asociație fictivă. Bărbatul s-a văzut nevoit să le adreseze câteva întrebări, după ce i-a mai văzut și în incinta unui alt supermarket, cu o zi în urmă.

FOTO - Un bărbat a fost amenințat cu moartea de un grup infracțional periculos din Cluj: „Dacă mă omoară, să știți. Am depus plângere”

FOTO - Un bărbat a fost amenințat cu moartea de un grup infracțional periculos din Cluj: „Dacă mă omoară, să știți. Am depus plângere”

[Sursa foto: cluj24.ro]

Citește și: VIDEO- Cine este bărbatul care și-a sechestrat propria fiică în Chiajna? El a amenințat că va arunca toată casa în aer

„Abia am scapat fara sa fiu linsat in fata magazinului. Noroc ca am reusit sa reintru in supermarket. Lumea sunase deja la 112.
Dar, Poliția Română nu se grabeste. Am resunat eu. In sfarsit, au venit un politist si un jandarm. Binenteles, ca in loc sa incerce sa prinda infractorii ai inceput sa-mi faca morala ca nu trebuie eu sa-i invat ce sa faca.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Trei adolescenți au fost arestați pentru deținerea de arme de foc și amenințări cu moartea, în Serbia. Totul se întâmplă la câteva zile de la cele două masacre din școli

„Sigur” stiau ei. Nu au putut sa vada filmarile deoarece seful de magazin era acasa si cei de la paza n-au competente. Asa ca batausii au plecat bine merci din curtea „curtea” controlata cu bariere. Acestei oameni sunt foarte agresivi. O sa incerc sa fac rost de filmare sa vedeti ce muti erau. O intreaga banda.

Citește și: „Tată, vino, mor!” Mărturii cutremurătoare după cel de-al doilea masacru din Serbia! Urletele de ajutor ale victimelor au împânzit străzile

Am depus plangere penala la Politia Municipiului Cluj-Napoca. Si acolo mi-am primit o lectie de morala ca mi-am permis sa-i deranjez.  Dragilor din Cluj-Napoca voi ati patit asa ceva? Ati vazut zilele astea „mutii” in actiune?”, a adăugat bărbatul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si