Un adolescent din Iowa și-a bătut cu bestialitate profesoara, până la moarte. El s-a folosit de o bâtă de baseball.

Elevul luase o notă mică la materia sa, iar asta l-a făcut să-și iasă din minți. Acea notă îi strica media generală finală.  El a primit o condamnare la închisoare pe viață.

Willard Miller are 17 ani și este vinovat de crimă de gradul întâi. Pe 2 noiembrie 2021 și-a ucis profesoara, Nohema Graber, care preda spaniolă.

El nu a săvârșit crima, ci a fost „ajutat” de Jeremy Goodale care acum are 18 ani, pentru a o ataca pe profesoara de 66 de ani.

FOTO - Un elev american și-a bătut cu sălbăticie profesoara cu o bâtă, din cauza unei note mici. A primit condamnare pe viață, iar victima a murit: „Răul nu are o zi de naștere”

Willard Miller și Jeremy Goodale

[Sursa foto: BBC]

Citește și: O scrisoare a fost livrată de către Poșta Română după 76 de ani de la expediere

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În vârstă de 16 ani la momentul crimei, ambii au fost acuzați ca adulți. Sentința complicelui este programată pentru august.

Băiatul nu are nicio remușcare

Elevul de 17 ani a fost condamnat la închisoare pe viață cu posibilitatea eliberării condiționate numai după cel puțin 35 de ani. El a fost obligat să plătească cel puțin 150.000 de dolari daune morale familiei îndoliate.

Judecătorul a respins argumentele apărării care susțin că Willard era prea tânăr pentru a înțelege gravitatea acțiunilor lui.

„Răul nu are o zi de naștere ”, a spus el, potrivit BBC.

Familia profesoarei este de părere că băiatul nu are vreo remușcare. După moartea femeii, a decedat și soțul acesteia.

Băiatul şi-a cerut scuze familiei victimei

Băiatul și-a cerut scuze comunității și s-a adresat în special rudelor profesoarei.

„Îmi pare sincer rău pentru suferința pe care v-am provocat-o și pentru devastările pe care le-am provocat familiei tale”, a spus el.

Citește și: Presupus atac terorist cu o mașină la Tel Aviv, în care mai mulți oameni au fost răniți

Miller și complicele lui au lovit-o pe profesoară cu o bâtă de baseball. A doua zi după atac, oamenii legii au descoperit cadavrut femeii care era mamă a trei copii. Trupul neînsuflețit era ascuns sub o prelată într-un parc, acolo unde ea obișnuia să meargă des după școală.

Băiatul era furios că primise o notă mică la spaniolă, materie predată de victimă, si ca nota aceasta îi scădea mult media finală. Nu a putut lăsa să se întâmple una ca asta pentru că avea nevoie de un scor mare pentru colegiile și bursele din SUA.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si