Un polițist din SUA a fost dat în judecată, după ce s-a uitat la un tânăr cum moare, fără a-i acorda primul ajutor. Tânărul se afla sub influența drogurilor la acel moment, iar polițistul l-a privit timp de 13 minute, fără a-i sări în ajutor.

Tânărul și-a dat ultima suflare după ce o algă i s-a înfășurat în jurul gâtului și nu a mai putut ieși din apă.

Martorii la scena halucinantă l-au rugat pe omul legii în mai multe rânduri să îl ajute, însă el pur și simplu a așteptat până când echipajele de urgență au sosit la fața locului. Din nefericire, a fost mult prea târziu pentru că tânărul murise.

Citește și: O tânără din Codlea a trăit o experiență extraordinară în culisele celor mai frumoase emisiuni, la Kanal D2

Tânărul era dependent de droguri

Mika Wheeler Clabo, în vârstă de 30 de ani, a avut o problemă mare cu dependența de droguri. Substanțele interzise i-au distrus viața și, deși a mers la dezintoxicare, dependența sa a recidivat. Mama sa spune că tânărul a început să aibă un comportament dubios.

Un polițist din SUA a lăsat un tânăr să se înece. Bărbatul l-a privit timp de 13 minute cum se chinuie și nu a încercat să-l salveze: „Stai acolo, omule”

Mika, tânărul care a fost lăsat să moară

[Sursa foto: Mirror]

Într-o zi, femeie l-a dat dispărut pe fiul ei, iar întâmplarea face ca câteva zile mai târziu, polițiștii să îl identifice pe Mika în centrul orașului Knoxville, Tennessee, într-o stare greu de descris.

Acesta a fost văzut fiind dat afară dintr-o mașină în timp ce purta doar lenjerie intimă și un tricou, potrivit  Mirror.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Atunci când polițiștii au sosit la fața locului, bărbatul s-a alarmat și a fugit către apele râului Tennessee. Acolo el ar fi căzut în apă și s-ar fi încurcat în alge, neputând să mai iasă la suprafață.

Ofițerul i-a cerut să iasă din apă. Din nefericire, tânărul a murit, iar polițistul a dat vina pe personalul restaurantului din apropiere pentru că nu au putut ajunge la el, potrivit martorilor. Cei prezenți la scena șocantă au mai relatat că ofițerul chiar și-a bătut joc de tânăr și ar fi râs pe seama faptului că el se îneacă.

Citește și: VIDEO- Inelul lui Tupac Shakur a fost vândut cu un milion de dolari. Modelul bijuteriei a fost creat de rapperul american

Tânărul a murit sub privirile reci ale polițistului

„Stai acolo, omule”, i-a spus agentul de poliție. 

Omul legii aștepta să apară o barcă de salvare pe care o chemase cu puțin timp înainte. Un al doilea ofițer a apărut la un moment dat și ar fi spus că oricum Mika „nu mergea nicăieri”, așa că au continuat să se uite cum băiatul își dă ultima suflare.

Un polițist din SUA a lăsat un tânăr să se înece. Bărbatul l-a privit timp de 13 minute cum se chinuie și nu a încercat să-l salveze: „Stai acolo, omule”

Un polițist din SUA a lăsat un tânăr să se înece. Bărbatul l-a privit timp de 13 minute cum se chinuie și nu a încercat să-l salveze: „Stai acolo, omule”

[Sursa foto: Mirror]

Un al treilea ofițer și-a făcut apariția și l-a auzit pe Mika gâfâind și implorând ajutor. Unul dintre angajații restaurantului din apropiere a mers lngă doc și a observat ceva în neregulă. El le-a spus oamenilor legii că Mika avea o algă înfășurată în jurul gâtului.

Angajații restaurantului au solicitat în repetate rânduri ca bărbatul să fie salvat. Aceștia le-au oferit oamenilor legii inclusiv o barcă mică și o coardă cu care să fie trași înapoi la mal, însă ei au refuzat.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Totuși, timp de aproximativ cincisprezece minute, în afară de să țipe la el să „înoate” sau să „ieși afară”, nimeni nu l-a ajutat.  Ofițerii  care stăteau de vorbă pe malul râului și n ici  angajații și patronii de la Calhoun's On the River, care au urmărit totul și au îndemnat în mod repetat ofițerii să salveze omul  de la  înec sau  să-i lase   pe ei  să o facă”,  se arată în mărturia din timpul procesului. 

Durere și lacrimi, după ce Mika s-a stins

Mama tânărului care s-a stins sub privirile nepăsătoare ale polițiștilor a postat pe Facebook un mesaj sfâșietor, la un an de la tragicul eveniment. 

Citește și: Sinéad O'Connor le-a oferit copiilor ei instrucțiuni foarte precise în cazul în care ea moare: ”Când artiștii sunt morți, sunt mult mai valoroși decât atunci când sunt în viață"

„Azi a trecut un an de când ți-ai câștigat aripile de înger și ai ajuns în Rai. Îmi lipsești tot mai mult pe zi ce trece! Mi-e dor de discuțiile noastre zilnice, nu există NIMIC ca dragostea unei mame pentru copilul ei și îngerul meu, cu siguranță te-am iubit mai mult decât orice. Te voi revedea într-o zi dar inima mea este frântă. Te iubesc Mika Wheeler Clabo",  a scris mama bărbatului pe Facebook. 

Mama tânărului a dat în judecată departamentul de poliție și cere despăgubiri de 4 milioane de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si