Un șofer începător de doar 18 ani a provocat un accident în care el și o fată de 14 ani au murir. Alți doi tineri au fost grav răniți, după ce mașina condusă de acesta a intrat frontal într-un TIR. 

Accidentul a avut loc în localitatea Dumbrava, din Dâmbovița

Alături de șoferul de 18 ani, în maşină se mai aflau alte trei persoane, două în vârstă de 14 ani şi una de 21 de ani.

 

Șoferul începător a pierdut controlul direcţiei, iar mașina a pătruns pe contrasens, acolo unde a intrat frontal într-un TIR.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un autoturism a fost cuprins de flăcări pe autostrada Timişoara- Lugoj

Ce spun autoritățile

„Din primele cercetări, un tânăr de 18 ani, din Morteni, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 72, în localitatea Dumbrava, ar fi intrat in coliziune cu un ansamblu de vehicule rutier (TIR), condus de un barbat de 34 de ani.

În urma impactului, din nefericirea, tânărul de 18 ani și o minoră de 14 ani au decedat. Totodată, alte doua persoane, de 14 și 21 de ani, pasagere un autoturism, sunt rănite”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Citeste si: Șase oameni au murit pe loc după impactul unui autoturism cu un TIR


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si