Un TIR a spulberat gardul unei locuințe, după care a intrat în casă. În imagini se observă impactul dezastruos. Cabina TIR-ului este distrusă complet. Șoferul a fost transportat la spital.

Din primele informații, se pare că șoferul ar fi adormit la volan, ar fi părăsit carosabilul, a distrus gardul gospodăriei și s-a oprit în construcția casei.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 03:30 în centrul orașului Șomcuta Mare, Maramureș, pe DN1C.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Imagini fabuloase cu un barbat orbit de gelozie, din Pașcani! După ce și-a lovit soția, s-a răzbunat pe propria sa mașină. Cei doi se află în proces de divorț  

În acest moment nu se cunosc detalii cu privire la starea de sănătate a șoferului. De asemenea, autoritățile nu au raportat existența victimelor.

Potrivit libertatea.ro, șoferul are 41 de ani și este din Aiud. Acesta ar fi stat peste program, iar din cauza oboselii acumulate a adormit, moment în care s-a produs incidentul tragic. Poliția efectuează o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Din fericire, proprietarii gospodăriei nu se aflau la domiciliu în acel moment.

Șofer de TIR nu a acordat prioritate

În urmă cu câteva zile, un șofer care conducea un TIR în Timișoara nu a acordat prioritate și a intrat într-un autoturism care se deplasa regulamentar. Șoferul autoturismului condus de TIR a fost rănit, fiind transportat la spital. Atât șoferul TIR-ului, cât și șoferul autoturismului au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele amândurora au indicat rezultatul 0.

"Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, a condus un autotren, iar la ieșirea de pe o proprietate privată alăturată drumului public, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care se deplasa pe Calea Șagului, dinspre localitatea Șag, spre Timișoara. În urma evenimentului a rezultat o victimă, respectiv bărbatul, în vârstă de 42 de ani", se arată în comunicatul transmis de IPJ Timiș.

În cauză, autoritățile au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de  vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si