În timp ce muncea la o fântână, un bărbat a ajuns sub un mal de pământ și pietre, care s-a surpat peste el. Bărbatul a stat sub pământ câteva ore, timp în care pompierii s-au luptat să îl recupereze în viață. Tragicul incident s-a petrecut în județul Suceava.

Bărbat surprins de un mal de pământ și pietre

Un tragic incident a avut loc în localitatea Pojorâta, din județul Suceava.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani curăța o fântână, moment în care, un mal de pămât s-a surpat peste el.  

Imediat la fața locului au ajuns pompierii militari cu două autospeciale cu accesorii specifice acestui tip de intervenție, un echipaj SMURD și unul al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava. De asemenea, în operațiunea de căutare au intervenit două buldoexcavatoare.

Operațiunea de căutare realizată de pompieri a durat peste 8 ore. Pompierii militari au depus o muncă asiduă din cauza adâncimii și a pietrelor. După ce buldoexcavatoarele au săpat câțiva metri, pompierii au continuat săpăturile manual. Bărbatul a fost găsit la o adâncime de 8 metri sub pământ, fiind acoperit de strat gros de piatră.

pompierii noaptea scot barbatul pe targ de sub pamant

Băbatul a fost găsit în viață, conștiet și cooperant

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din fericire, bărbatul a fost găsit în viață. Victima se afla în stare conștientă și cooperantă. Bărbatul a fost preluat de medicii aflați la fața locului, care l-au transportat la unitatea medicală în vederea efectuării controlelor medicale necesare.

Citește și: VIDEO- Un mal de pământ l-a îngropat înainte de ziua lui. Bărbatul și-a pierdut viața la locul de muncă

cxadre medicale in ambulanta barbat scos de sub pamant pompieri barbat pe targa

Bărbatul a fost scos de sub pământ după 8 ore de căutări

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

"Sâmbătă, în jurul amiezii, în localitatea Pojirâta, trei bărbați lucrau pentru curățarea unei fântâni, iar malul acesteia s-a surpat peste unul dintre ei, bărbatul fiind surprins sub un strat strat gros de pietre și pământ.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La fața locului, s-au deplasat pompierii militari cu două autospeciale cu accesorii specifice acestui tip de intervenție, inclusiv modulul multirisc. De asemenea, ca resurse medicale, au fost alocate două echipaje SMURD, unul cu terapie intensivă mobilă și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

buldoexacavator groapa de pamant pompieri in timp ce cauta sub pamant

La operațiune au participat pompierii militari și utilajele necesare căutării

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

În sprijinul militarilor, la locul evenimentului intervin și două buldoexcavatoare, de la Comitetul Local pentru Situații de Urgență Pojorâta. Cele două echipaje au excavat până la o adâncime de 4 metri, iar pompierii au consilidat zona și au continuat săpăturile manual. După aproximativ 8 ore de muncă asiduă, salvatorii au reușit să ajungă la victimă", a transmis maior Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si