Viața Sandrei s-a încheiat tragic la 21 de ani. Împrumutase o mașină de la o prietenă pentru a merge în vizită la bunici. După ce a condus o perioadă și-a lăsat la volan o prietenă, pe Sonia.
Din cauza vitezei, Sonia a pierdut controlul mașinii și a provocat un tragic accident. Detalii cutremurătoare ies la iveală despre cursa mortală a prieteniei, în care Sonia și-a pierdut viața.

Mai multe informații sunt oferite de Teodora Argint, jurnalist Știrile Kanal D.

 Cursa mortală a prieteniei

Cursa mortală a prieteniei

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Și-a pierdut viața după ce și-a lăsat prietena să conducă

Sandra avea 21 de ani și era studentă. La momentul accidentului, Sandra era împreună cu prietenii, se plimbau cu mașina.

Cea care conducea era Sandra. Se afla în mașină cu un băiat, cu Sonia, o șoferiță începătoare, și cu Laura. După ce au oprit la o benzinărie să alimenteze, a lăsat-o să conducă pe prietena ei, Sonia, care luase permisul de puțin timp.

Aflată la volan, Sonia a început să accelereze. Se pare că tânăra filma momentul când gonea cu peste 200 km/h, pentru a-l posta pe rețelele sociale, dar nu a mai apucat.

Citește și: VIDEO- Mario Iorgulescu, condamnat definitiv la 13 ani și 8 luni de închisoare pentru accidentul mortal din 2019

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cursa mortală a prieteniei

Cursa mortală a prieteniei

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Acul mașinii s-a blocat la viteza de 240 km/h. Se pare că, în ciuda insistențelor băiatului aflat cu fetele în mașină, Sonia l-a ignorat.

Într-o filmare surprinsă de camerele de supraveghere, se observă că Sonia conducea cu viteză.

La un moment dat iese de pe carosabil, într-o curbă, pe o zonă de pietriș, ajunge pe contrasens, pierde controlul volanului, se rostogolește și se izbește puternic de pământ.

Cine sunt prietenii din cursa mortală?

Sandra, fata care și-a lăsat prietena să conducă, a murit pe loc. Studia științele politice și dorea să ajungă ambasadoare. Tânăra împrumutase mașina de la o prietenă, pentru a putea merge acasă, la Dăbuleni, să își viziteze părinții și bunici. Din păcate, Sandra nu îi va mai putea vedea niciodată. Bunicii Sandrei spun că era o fată cuminte, foarte inteligentă și mereu conducea cu atenție.

Sandra, tânăra decedată în cumplitul accident

Sandra, tânăra decedată în cumplitul accident

[Sursa foto: Facebook]

Sonia, în vârstă de 19 ani, prietena care a provocat cumplitul accident este în stare gravă. Sonia este internată la București, cu fractură deosebit de gravă la coloană și urmează să fie operată mâine. Tânăra doar ce terminase liceul și lupta să ajungă polițistă.

Sonia, șoferița din accidentul din Dolj

Sonia, șoferița din accidentul din Dolj

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Laura, a treia prietenă aflată în mașină, are 23 de ani și este jandarm în București. Laura a scăpat din accident teafără, cu câteva leziuni ușoare. În acest moment este internată la spital în Craiova.

Laura, pasageră în mașină

Laura, pasageră în mașină

[Sursa foto: Facebook]

Băiatul aflat în mașină cu fetele a scăpat ca prin minune. A reușit să iasă singur din mașină și a necesitat internare.

"Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, o tânără de 19 de ani, din comuna Călărași, în timp ce conducea un autoturism pe DN 54 A, în afara localității Călărași, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ar fi intrat pe sensul opus de deplasare, lovind un podeț și răsturnându-se în afara părții carosabile. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", au transmis autoritățile într-un comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si