Un tânăr din Iași și-a dat licența pe patul de spital, iar apoi a fost supus unei intervenții chirurgicale. Studentul a învins o tumoare de 9 cm pe creier!

Tânărul student, în vârstă de 22 de ani, specializat în Inginerie Electrică, Energie și Informatică Aplicată, a avut parte de experiența vieții lui. Și-a dorit din suflet să susțină licența și a făcut-o chiar de pe patul de spital.

Totodată, el a învins tumoarea de 9 cm pe care o avea pe creier.

În ciuda stresului pe care l-a resimțit, tânărul și-a susținut examenul de licență chiar de pe patul de spital, iar apoi a fost supus unei intervenții chirurgicale de succes, care i-a salvat viața ca prin miracol. Acum, tânărul numește medicii săi eroi și le mulțumește pentru salvarea sa", au transmis reprezentanţii Spitalului Clinic de Urgență "Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iași pe pagina de Facebook. 

Citește și: O femeie a fost lovită de un meteorit în timp ce își bea cafeaua pe verandă- FOTO

Tânărul și-a îndeplinit visul și a învins tumoarea pe creier

La început, tânărul s-a confruntat cu simptome neobișnuite și cu dureri de cap persistente. După ce a fost consultat de specialiști și după ce au fost efectuate investigații de imagistică de înaltă precizie, i-a fost descoperită o tumoare cerebrală care i-ar fi putut fi fatală.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

FOTO/VIDEO - El este Carlo, tânărul din Iași care și-a dat licența pe patul de spital și a învins o tumoare pe creier. „M-am stresat foarte tare. Vă mulțumesc!”

Carlo

[Sursa foto: Facebook/Captură Video]

Acum, după ce a învins tumoarea și în ciuda presiunii și stresului pe care această situație nefavorabilă i le-au adus, studentul nu a renunțat la visul său de a-și susține examenul de licență.

El a lucrat din greu la materialul pentru examen direct de pe patul de spital, sub atenta supraveghere a medicilor. Tânărul și-a susținut cu succes examenul de licență și a dat dovadă de dedicație, pasiune, dar și rezistență.

La scurt timp după examen, studentul a fost supus unei intervenții chirurgicale complexe pentru îndepărtarea tumorii. Neurochirurgii au făcut tot posibilul ca viața lui să nu fie pusă în pericol.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile din Arad, puse în alertă de o copilă de 11 ani. A sunat la 112 și a reclamat că e răpită de fostul soț și ținută într-un beci. Cum au identificat-o polițiștii- radioimpuls.ro

Citește și: Mesajul tulburător transmis de un tânăr de 16 ani soldatului rus care i-a ucis tatăl: „Erai acolo. Mi-ai ucis tatăl în fața ochilor mei!”/ Răspunsul incredibil al soldatului rus

„Am aflat că sufăr o tumoare pe creier. M-am stresat foarte tare”

Acum, tânărul student se află în perioada de recuperare și se simte bine. Pentru el, medicii care i-au salvat viața sunt adevărați eroi și recunoaște că eforturile lor de a-i salva viața au fost impresionante.

„S-au manifestat dureri în zona ochilor. Simțeam că se umflă ca cepele. După a înaintat durerea către zona cervicală. Aveam stări de greață în timpul somnului. Am aflat că sufăr de o tumoare pe creier. Vedeam tulbure înainte acum văd bine. M-am stresat foarte tare. Vă mulțumesc! Eroi de sacrificiu! Să nu renunțe niciodată la visele lor. Vă mulțumesc!", a spus Carlo Felix Adam, student la Inginerie Electrică, Energie și Informatică Aplicată. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si