Suspectul în cazul crimei oribile din Mamaia a fost prins. Acesta ar fi înjunghiat și incendiat paznicul unui club de tenis, în vârstă de 69 de ani, la recepția bazei sportive. El avea arsuri pe aproape tot corpul, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Bărbatul omorât în Mamaia ar fi paznicul și socrul unui celebru avocat din județ, care deținea și clubul.

Citește și: Bărbat găsit mort lângă terenurile de tenis din Mamaia! Ar fi fost înjunghiat și incendiat

Suspectul în cazul crimei din Mamaia a fost prins

„În noaptea de 26 spre 27 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 49 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de omor. În seara de 25 spre 26 iulie a.c., acesta ar fi omorât un bărbat, de 69 de ani, în incinta unei baze sportive din stațiunea Mamaia”, a informat IPJ Constanța, potrivit  Mediafax.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bărbatul a fost încarcerat pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Joi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propunere legală.

Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Filmul tragediei de la Mamaia! Suspectul crimei a fost reținut de polițiști. Cine este victima criminalului?!

Filmul tragediei de la Mamaia! Suspectul crimei a fost reținut de polițiști. Cine este victima criminalului?!

[Sursa foto: observatornews.ro]

Cine este victima presupusului criminal?

Bărbatul omorât în Mamaia ar fi paznicul și socrul unui celebru avocat din județ, care deținea și clubul.

Surse ale ziuadeconstanta.ro spun că victima ar fi Gheorghe Stoica, în vârstă de 69 de ani. Acesta este socrul avocatului Vlad Alexandru Bodnariuk.

Citește și: Ucis în clubul de tenis din Mamaia

Trupul neînsuflețit al victimei a fost găsit de niște pescari

În dimineața în care tragedia a fost descoperită, primii oameni care au trecut prin zona menționată au fost niște pescari care traversează baza sportivă pentru a ajunge la malul lacului. Aceștia nu au avut suspiciuni la acel moment, pentru că din afară nu le-a atras atenția nimic.

„Am venit pe aici, m-am dus, am intrat înăuntru la locul meu, acolo la pește, și atât”, spune unul dintre aceștia.

Bărbatul omorât ajunsese mai devreme la serviciu pentru că avea un client de la ora 07:00. Baza sportivă de care avea grijă era deținută de familia sa. Acesta se ocupa de terenuri, de închirierea lor, dar și de minibarul din incinta acestuia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si