Close sidebar
Close sidebar

FOTO/VIDEO - Mai multe călugărițe din Grecia cântă în fața flăcărilor înfricoșătoare și se roagă la Dumnezeu. Ele refuză să fie evacuate

Natura parcă s-a răzvrătit împotriva Greciei, acolo unde flăcările par să nu se mai oprească. Mai multe călugărițe și-au unit forțele pentru a „lupta” cu incendiile devastatoare, bazându-se pe puterea Divinității. Imaginile șocante au fost surprinse la o mănăstire situată pe un deal cuprins de flăcări.

Ana-Maria Costea,

FOTO/VIDEO - Mai multe călugărițe din Grecia cântă în fața flăcărilor înfricoșătoare și se roagă la Dumnezeu. Ele refuză să fie evacuate

[Sursa foto: Twitter/Captură Video]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Grecia trece prin clipe cumplite, cauzate de incendiile de amploare izbucnite pe teritoriul țării.

De acolo vin imagini sfâșietoare, după ce un incendiu de vegetație de mari proporții a izbucnit în Mandra, municipalitate care se află la doar câteva zeci de kilometri de Atena.

Flăcările agresive au cuprins dealul pe care se află o mănăstire, iar oamenii legii au fost trimiși să le convingă pe călugărițele de acolo să evacueze locația de urgență. 

În urma incendiilor devastatoare și a fumului gros degajat de acestea, mai mulți cetățeni s-au prezentat la spital cu dificultăți de respirație.

Încă o săptămână de temperaturi extreme în Grecia

Ministrul Protecţiei Civile, Vassilis Kikilias, a vorbit despre situația disperată în care se află Grecia și susține că se fac „eforturi supraomeneşti” pentru a stinge incendiile.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Rămânem la un nivel de alertă ridicat”, a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor, Vassilis Varthakogiannis.

Citește și:  Vremea extremă a cuprins întreaga planetă. Avertismentele meteorologilor și riscurile pentru sănătate

Și serviciul meteorologic elen atrage atenția asupra unui risc crescut de incendii săptămâna aceasta. Un al doilea val de căldură se va abate asupra Greciei începând de joi. „Condiţiile sunt extreme şi probabil că vor fi aşa pentru încă o săptămână”, a declarat un oficial al pompierilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI