Polițiștii din Peru le-au făcut o supriză „pe cinste” unor traficanți de droguri zilele acestea.

Oamenii legii s-au deghizat în Moș Crăciun și spiridușii săi pentru a trece neobservați într-un cartier din Lima. Ei au reușit să prindă patru presupuși traficanți de droguri, potrivit AFP.

Citește și: Moș Crăciun, scafandru pentru o zi

Traficanți de droguri, prinși de Moș Crăciun și spiridușii săi

Operațiunea s-a desfășurat sâmbătă și a început după ce polițiștii s-au deghizat în Moș Crăciun și spiridușii săi și s-au plimbat pe străzile din cartierul Surquillo.

Unele zone din acest cartier sunt supranumite "Chicago Chico" din cauza gradului sporit de nesiguranţă, făcând aluzie la bandele violente care operau în oraşul american Chicago în anii 1920.

„Este perioada Crăciunului şi prezenţa unui Moş Crăciun pe străzi nu atrage atenţia. Aşa că am profitat pentru a realiza intervenţia", a declarat pentru America TV colonelul David Villanueva de la poliţia naţională.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Captură de droguri în Qatar: Ce va păți suporterul prins pe aeroportul din Doha cu o cantitate mare de stupefiante

Odată ajunși în fața unei locuințe, unul dintre ajutoarele lui Moș Crăciun, îmbrăcat în costum roșu festiv cu tiv alb, a spart ușa din lemn a casei. Era o polițistă. Ea și colegii ei au intrat cu forța, potrivit unor imagini difuzate de poliție.

Odată ajunşi în faţa unei locuinţe, unul dintre asistenţii lui Moş Crăciun, îmbrăcat în costum roşu cu tiv alb, a luat un berbec şi a spart uşa din lemn a casei. Era o poliţistă. Ea şi colegii ei au intrat în forţă, potrivit imaginilor difuzate de poliţie. 

FOTO/VIDEO - Mai mulți traficanți de droguri au fost prinși de Moș Crăciun și spiridușii săi. În loc de „Crăciun fericit!”, răufăcătorii au auzit „Poliția! Nu mișcați!”!”

FOTO/VIDEO - Mai mulți traficanți de droguri au fost prinși de Moș Crăciun și spiridușii săi. În loc de „Crăciun fericit!”, răufăcătorii au auzit „Poliția! Nu mișcați!”!”

Citește și: Familia regală a primit primii colindători la Castelul Săvârşin. Ce cadouri le-a oferit

„Poliția! Nu mișcați!”

În loc de „ Crăciun fericit! ”, răufăcătorii au auzit „Poliția! Nu mișcați!”

În imaginile prezentate îl putem observa pe Moș Crăciun arestând unul dintre deținuți, în interiorul casei. În total, 3 bărbați și 1 femeie au fost arestați. Inițial, aceștia au crezut că este o farsă, susține poliția.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Operațiunea s-a finalizat cu confiscarea a 6.000 de pachete mici de pastă de cocaină, 104 de pungi de cocaină și 279 de pungi de marijuana ascunse în casă.

Peru se numără printre cei mai mari producători de cocaină din lume, alături de Columbia şi Bolivia.

Citește și: Bărbat prins în flagrant, în timp ce transporta cu maşina aproape un kilogram de canabis şi 30 grame de cocaină


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si