Close sidebar
Close sidebar

FOTO/VIDEO - Ninsorile și vântul puternic au pus în dificultate șoferii. În Harghita, doi arbori s-au prăbușit, iar câteva persoane au fost rănite

Prima ninsoare nu a venit cu vești tocmai bune în țară. Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, în unele zone din țară s-au înregistrat pagube materiale. În județul Harghita, doi arbori au căzut din cauza vântului și au rănit câteva persoane.

Maria Stiuca,

Ninsorile și vântul puternic au pus în dificultate șoferii

[Sursa foto: Colaj Știrile Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ninsoarea ajuns în mai multe zone din țară, însă, nu e motiv de bucurie pentru șoferi. Din cauza vântului puternic și a condițiilor meteorologice nefavorabile, în Harghita doi copaci s-au prăbușit și au rănit câteva persoane, iar un acoperiș a fost smuls de pe o clădire în Făgăraș.

De asemenea, nordul județului Argeș este și astăzi sub cod galben de ninsori și vânt puternic, valabil până la ora 18.00.

Turiștii sunt atenționați constant de salvamontiști pentru a putea coborî de pe munte în timp util, înainte de lăsarea întunericului.

Vântul puternic a provocat pagube în mai multe zone din țară

Acoperișul unui bloc din municipiul Făgăraș a fost smuls din temelii din cauza vântului puternic.

La fața locului a intervenit un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD și o autoscară.

Autoritățile au intervenit de urgență pentru înlăturarea elementelor de construcție desprinsă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Acoperiș smuls de vânt, Făgăraș

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

Din fericire nu au existat victime omenești, însă, două autoturisme au fost avariate.

La Tulcea, ca urmare a codului galben de vânt puternic, a fost nevoie de intervenția Inspectoratului pentru Situații de Urgență „DELTA” al județului Tulcea din cauza arborilor prăbușiți.

Citește și: EXCLUSIV- Vremea se schimbă radical în România! Vin ploile, însă temperaturile se mențin în continuare mai mari: ”O să avem o vreme mai britanică în următoarele zile”

Pompierii au primit peste 10 apeluri la 112 pentru înlăturarea arborilor pe partea carosabilă.

„De asemenea, au fost semnalate și situații în care crengile unor arbori puneau în pericol siguranța trecătorilor și a autovehiculelor”, au transmis autoritățile.

Arbori prăbușiți din cauza vântului, Tulcea

[Sursa foto: Colaj Știrile Kanal D]

Pentru îndepărtarea pericolelor, pompierii au fost nevoiți să folosească inclusiv autoscara.

Nu au existat victime omenești sau pagube materiale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI