Un accident teribil a avut loc pe DN 2, în județul Vrancea. Patru persoane au fost transportate la spital în cursul zilei de miercuri. Totul s-a întâmplat după ce un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit. 

O fetiță în vârstă de 12 ani a fost preluată de elicopterul SMURD. Sora sa de 15 ani și mama lor au fost preluate de echipajele SMURD.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care o femeie scapă "prin gaura acului" să nu fie zdrobită de două mașini

Accident grav în Vrancea

Patru persoane, dintre care două fete de 12 și 15 ani, au fost grav rănite, miercuri, pe raza comunei Tunici, în urma coliziunii dintre două autovehicule, potrivit ISU Vrancea. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Pompierii vrânceni intervin la un accident rutier produs pe DN 2D, pe raza localităţii Tulnici, în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară. În urma impactului dintre acestea au rezultat patru victime, printre care şi doi copii minori. Pentru unul dintre copii, o fetiţă de 12 ani, politraumatizată, în stare de inconştienţă, a fost solicitat elicopterul SMURD de la Braşov", a precizat ISU Vrancea, potrivit  Agerpres.

Pompierii au menționat că în autoturism se afla o familie, din care: un bărbat de 49 de ani, o femeie de 40 de ani și două fete de 12 și 15 ani. În autoutilitară se afla doar șoferul în vârstă de 48 de ani.

O familie a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident grav pe DN 2, în Vrancea. O fetiță de 12 ani a fost preluată cu elicopterul SMURD

O familie a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident grav pe DN 2, în Vrancea. O fetiță de 12 ani a fost preluată cu elicopterul SMURD

[Sursa foto: ISU Vrancea]

Tânăra de 12 ani a fost predată elicopterului SMURD în stare conștientă. Fata de 15 ani și mama sa au fost preluate de echipajele SMURD.

Şoferul autoutilitarei a fost preluat de un echipaj SAJ Vrancea.

Citește și: VIDEO- Oameni fără casă, după ce blocul unde locuiau a explodat. Se tem că nu au unde să doarmă

Circulaţia rutieră este restricţionată pe un sens şi se desfăşoară alternativ pe un singur fir, prin dirijarea de către poliţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si