O femeie a murit, în dimineața zilei de joi, după ce a fost lovită de o mașină, în județul Gorj, la Câlnic. Șoferul care a provocat tragedia ar fi adormit la volan.

Oamenii legii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre evenimentul rutier care s-a produs în comuna Câlnic din Gorj.

Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva, femeia a murit în urma accidentului.

O femeie a fost ucisă de un șofer care a adormit la volan. Tragedie la Câlnic

O femeie a fost ucisă de un șofer care a adormit la volan. Tragedie la Câlnic

[Sursa foto: reporter24.ro]

Șoferul ar fi adormit la volan

„Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un tânăr de 20 de ani, din comuna Plopșoru, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Câlnic, din direcția Târgu Jiu- Motru, pe fondul oboselii, ar fi adormit la volan și ar fi acroșat o femeie de 64 de ani, din comuna Runcu, care se deplasa pe marginea drumului", potrivit Inspectoratului Poliției Județene Gorj.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

O femeie a fost ucisă de un șofer care a adormit la volan. Tragedie la Câlnic

O femeie a fost ucisă de un șofer care a adormit la volan. Tragedie la Câlnic

[Sursa foto: reporter24.ro]

Echipajul medical sosit la fața locului a încercat să o salveze pe femeie, efectuând manevre de resuscitare, însă fără niciun rezultat. În cele din urmă a fost constatat decesul femeii. Trupul ei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Sfârșit tragic pentru un motociclist, în centrul Timișoarei

Accidentul grav a avut loc marți seară, la intersecția bulevardului Republicii cu strada Sfântul Ioan, aproape de Opera Națională din Timișoara. Motociclistul de 21 de ani ar fi circulat cu viteză și s-a izbit din plin de o mașină parcată.

La fața locului s-au prezentat în scurt timp echipaje ale ISU Banat, care au asigurat în continuare  manevrele de resuscitare. Victima a fost preluată unui echipaj din Deta al Serviciul de Ambulanță, aflat în misiune în drum spre Spitalul Municipal.

Medicii au încercat să-l resusciteze și ei pe tânăr, însă, acesta nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat.

Polițiștii rutieri s-au deplasat la locul accidentului și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si