În timp ce conducea un autovehicul pe Drumul Național 19H, un bărbat de 42 de ani a fost prins în flagrant de autorități. După controlul efectuat în trafic, polițiștii au întreprins o percheziție domiciliară în locuința bărbatului.

Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru trafic și consum de droguri.

Prins în flagrant, reținut pentru mai multe infracțiuni

Un bărbat de 42 de ani a fost prins de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare și de procurorii D.I.I.C.O.T.,

Biroul Teritorial Satu Mare, în timpul unei acțiuni de prindere în flagrant.

Autoritățile au întreprins acțiunea pe baza unui dosar pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri.

Bărbatul conducea un autoturism pe șoseaua ocolitoare a municipiului Satu-Mare, pe Drumul Național 19H, moment în care a fost surprins de autorități.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițiștii au verificat autoturismul bărbatului, unde au identificat o materie vegetală, de culoare verde. Din primele informații, materia identificată în mașina bărbatului ar face parte din categoria substanțelor psihoactive.

Citește și: Judecătorii au luat decizia în cazul Anei Morodan. ,,Contesa Digitală'' a fost condamnată la 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare, dar și muncă în folosul comunității

Trafic și consum de droguri

Trafic și consum de droguri

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Autoritățile au testat bărbatul cu aparatul drugtest, rezultatul indicând se pare prezența anumitor substanțe psihoactive. Bărbatul a fost trimis ulterior la o unitate medicală pentru ridicarea mostrelor biologice, care vor stabili cu exactitate dacă șoferul se afla sub influența substanțelor psihoactive.

A urmat percheziție domiciliară

După controlul realizat în trafic, autoritățile au întreprins o percheziție domiciliară la locuința bărbatului.

În urma percheziției, polițiștii au identificat în locuința acestuia, mai exact în pereții de la mansardă, 1 kg de substanță de culoare verde precum cea identificată în autoturism.

Bărbat reținut pentru trafic și consum de droguri

Bărbat reținut pentru trafic și consum de droguri

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea bărbatului de 42 de ani, pentru o perioadă de 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si