Doi șerpi de dimensiuni mari au fost prinși de autorități în Drobeta-Turnu Severin și Cluj-Napoca. Unul dintre ei a fost găsit într-o benzinărie, încolăcit pe cablurile de alimentare ale unei pompe de benzină.

Ambele incidente au avut loc în cursul zilei de duminică, când un echipaj al Jandarmeriei Mehedinți a fost trimis în misiune la o stație de carburant din Drobeta-Turnu Severin, după ce o persoană a raportat prezența unui șarpe, scrie  Mediafax.

Acesta era încolăcit pe cablurile de alimentare ale unei pompe de benzină. Șarpele cu o lungime de peste 150 centimetri a fost prins și ulterior a fost eliberat în mediul său natural.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO: Pisică, surprinsă într-un frigider cu produse din carne, în București

Șarpe, încolăcit pe gardul unui imobil, în Cluj

Un șarpe și-a făcut apariția în apropierea unui imobil din cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca. El a fost capturat și relocat în habitatul lui, de către jandarmii și voluntarii din cadrul Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului.

Un apel la numărul unic de urgență 112 a fost dat în cursul serii de duminică. Un echipaj de jandarmerie din cadrul IPJ Cluj a fost anunțat de către dispeceratul unității cu privire la faptul că o persoană a zărit un șarpe de aproximativ 150 de cm, de culoare gri, încolăcit pe gardul din fața unui imobil din cartierul Mănăștur.

Jandarmii clujeni au plecat spre locul indicat, unde cu ajutorul materialelor din dotare, au reuşit să captureze musafirul nepoftit.

Citește și: VIDEO- Un român a intrat într-un restaurant cu un șarpe imens atârnat de umăr: „Dacă ești urmărit de cămătari, asta e o metodă bună să ieși din casă”

„Dată fiind relația de colaborare dintre Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj cu Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului (OPMCB), jandarmii au luat legătura cu reprezentantul acestei asociații, în vederea relocării şarpelui în habitatul lui, departe de zona locuită” , au transmis autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si