Un accident rutier le-a curmat viața într-un mod tragic. Doi soți au murit într-un grav accident rutier, la ieșire din municipiul Gherla. Autorul accidentului este un șofer de 24 de ani, care a efectuat o depășire neregulamentară. La momentul accidentului, șoferul consumase substanțe alcoolice.

De asemenea, autorul accidentului este suspectat de autorități și de consumul substanțelor psihoactive.

Accident mortal Gherla

Accident mortal Gherla

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Au murit împreună, într-un tragic accident

Doi soți în vârstă de 67, respectiv 63 de ani, și-au pierdut viața într-un accident rutier în cursul serii de 21 octombrie 2023.

Cei doi soți se deplasau cu un autoturism, din municipiul Gherla, spre Dej, când au fost izbiți de o altă mașină, condusă de un tânăr șofer, în vârstă de 24 de ani.

Potrivit primelor informații, autorul accidentului a efectuat o depășire neregulamentare și a intrat în coliziune directă cu autoturismul celor doi soți, care circulau în aceeași direcție de mers.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tânărul de 24 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, tânărului i s-a efectuat și procedura de testare cu aparatul drugest, rezultatul indicând posibilitatea prezenței anumitor substanțe în organismul acestuia.

Citește și: VIDEO- Accident rutier cumplit în localitatea Câineni. Șoferul unui autotren a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile

Accident mortal Gherla

Accident mortal Gherla

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN1C- E576, la ieșire din municipiul Gherla spre Dej. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că un tânăr, de 24 de ani, care circula cu autoturismul în direcția municipiului Dej, s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autoturism care circula în aceeași direcție de mers, condus de un bărbat de 67 de ani, din municipiul Dej. În urma evenimentului, în cazul bărbatului de 67 de ani și a pasagerei aflate în autoturismul acestuia, de 63 de ani, medicii au aplicat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, s-a pronunțat decesul acestora, transmit autoritățile.

Șoferul de 24 de ani a fost reținut de autorități pentru 24 de ore. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe psihoactive.

Accident mortal Gherla

Accident mortal Gherla

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Au încercat din răsputeri să îi salveze

La fața locului, au intervenit imediat pompierii din cadrul Detașamentului Dej și Punctul de Lucru Gherla, care au observat două autoturisme puternic avariate.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Într-un autoturism se afla încarcerată și în stare de inconștiență, o femeie de 63 de ani. Aceasta prezenta multiple traumatisme. Procedura de descarcerare a fost inițiată imediat, dar în timp ce femeia a fost predată unui echipaj SAJ pentru a fi transportată la spital, a intrat în stop cardiorespirator. Manevrele de resuscitare nu au funcționat, iar echipajele medicale au constat decesul acesteia.

Accident mortal Gherla

Accident mortal Gherla

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Soțul femeii a fost găsit întins pe sol, lângă autoturism. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul bărbatului.

Autoritățile continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului sau a alor substanțe, dar și de ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si