Tom Ueda, din Japonia, a cheltuit mii de dolari pentru transformarea vieții sale. El a ales să se transforme într-un lup în mărime naturală și a dat nu mai puțin de 20.000 de dolari pe acest capriciu.

De profesie inginer, bărbatul povestește că adoră să își poarte costumul ori de câte ori are ocazia. Bărbatul din Tokyo spune că acum se simte „eliberat de relațiile umane”.

Acum, el poartă un costum uriaș de lup!

Citește și: O tânără românca a ajuns să-și cumpere o singură căpșună pentru a-și potoli pofta. „Îmi lăsa gura apă”- VIDEO

„Mă simt eliberat de orice relații umane”

Tom Ueda spune că această transformare a fost una salvatoare și că l-a ajutat să uite de „tot felul de probleme legate de muncă și alte lucruri”.

Tom a cheltuit mii de dolari pentru a se transforma în lup: „Simt că nu mai sunt om. Sunt eliberat de orice relații umane”

Tom a cheltuit mii de dolari pentru a se transforma în lup: „Simt că nu mai sunt om. Sunt eliberat de orice relații umane”

[Sursa foto: Blast Inc./Zeppet]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Când îmi port costumul simt că nu mai sunt om. Sunt eliber de orice relații umane.

Tot felul de probleme, legate de muncă și de alte lucruri- pot să uit de ele”, a declarat Tom pentru The Times, potrivit  Daily Star.

Bărbatul a subliniat clar că el nu este un vârcolac, pentru că acest lucru l-ar face un monstru. El a spus companiei care realizează costume pentru reclamele TV și filme că nu și-a dorit o secundă să se limiteze din punct de vedere financiar.

Și-a dorit din suflet să poarte un costum realist, autentic, de lup.

„Nu sunt un vârcolac. Acesta este un fel de monstru, iar eu nu sunt un monstru”, a adăugat el.

Costumele „transformatoare” extreme sunt la modă în Japonia

În Japonia, aceste costume au câștigat o popularitate incredibilă. 

Citește și: Pescar arestat pentru că a mâncat un delfin rar, după ce l-a prins "din greșeală”

Un alt bărbat a ales să cheltuiască aproximativ 20.000 de dolari pe un costum de câine din rasa border-collie. Acesta este adesea scos „la plimbare”, în public, exact ca un câine.

În cele mai recente videoclipuri de pe Youtube el este filmat în timp ce este scos afară în lesă, se rostogolește pe jos și adulmecă alți câini.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si