Mai multe autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, în județul Gorj. Autorul accidentului a fost un bărbat, care s-a urcat la volanul unui autoturism, fără a deține permisul de conducere necesar.

În timp ce efectua o depășire, bărbatul a produs un grav accident pe DN 66.

Accident rutier provocat de un bărbat fără permis de conducere

Accident rutier provocat de un bărbat fără permis de conducere

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

A condus fără permis și a provocat un accident rutier

Un bărbat de 31 de ani a provocat un grav accident rutier pe DN 66, pe raza localității Olari.

În accidentul rutier au fost implicate mai multe autoturisme. Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat patru autoturisme avariate. 

În urma cercetărilor efectuate, polițiști au descoperit că bărbatul de 31 de ani conducea fără a deține un permis de conducere. El a provocat accidentul în urma unei depășiri periculoase. A ajuns pe contrasens a întrat în coliziune directă cu un autotren, la volanul căruia se afla un bărbat de 44 de ani. Ca urmare a coliziunii celor două mașini, în accident au mai fost implicate alte două mașini.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

A provocat un accident rutier pentru că a condus fără permis

A provocat un accident rutier pentru că a condus fără permis

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Accidentul rutier s-a soldat cu două victime, care au fost transportate de urgență la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Polițiștii au efectuat testări cu aparatul alcooltest. În urma testării, rezultatele șoferilor au indicat valori negative la consumul de alcool.

Autoritățile au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere, dar și a infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

A provocat un accident rutier pentru că a condus fără permis

A provocat un accident rutier pentru că a condus fără permis

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

"La data de 6 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul ca pe raza satului Olari, s-ar fi produs un eveniment rutier, soldat cu victime. Din cercetările efectuate, s-a stabilit ca un bărbat, de 31 de ani, din comuna Bâlteni, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 66 Olari, ar fi efectuat o manevră de depășire a unui alt autovehicul, condus de o tânără, de 24 de ani, din municipiul București. În momentul pătrunderii pe contrasens, bărbatul a intrat în coliziune cu un autotren, condus de un bărbat, de 44 de ani, din comuna Stejari, precum și cu alte două autovehicule", se arată în comunicatul transmis de IPJ Gorj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si