Trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 53 de ani a fost găsit într-o locuință cuprinsă de un incendiu, din Leordina, județul Maramureș. 

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz.

Trupul fără viață al unui bărbat, găsit în locuința arsă

„Azi-noapte, poliţiştii Secţiei 4 Leordina au intervenit în urma unui apel 112, la un incendiu produs la un imobil din localitatea Leordina.

După lichidarea incendiului de către pompierii din cadrul I.S.U. Maramureş, în interiorul locuinţei a fost identificat cadavrul unui bărbat în vârstă de 53 de ani din Leordina”, a transmis, în cursul zilei de luni, IPJ Maramureş, potrivit news.ro

Citește și: Tragedie după tragedie, în ziua de Crăciun! Un bărbat s-a aruncat de la etajul doi al unui spital din Satu Mare și a murit pe loc. Ce se întâmplase cu el în urmă cu câteva zile

casa cuprinsa de flacari maramures

Salvatorii au ajuns mult prea târziu la victimă.

[Sursa foto: arhivă stirilekanald.ro]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Valoarea prejudiciului în urma incendiului se ridică la aproximativ 100.000 de lei.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, pentru efectuarea necrosiei.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs evenimentul. A fost deschis un dosar penal pentru distrugere și ucidere din culpă.

casa flacari incendiu maramures

Valoarea prejudiciului în urma incendiului se ridică la aproximativ 100.000 de lei.

[Sursa foto: arhivă stirilekanald.ro]

Citește și: Un șofer din Bistrița și-a accidentat intenționat o rudă pe trecerea de pietoni, după ce a consumat alcool

Un bărbat imobilizat la pat a murit după ce locuința sa a fost cuprinsă de flăcări

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, imobilizat la pat de mulți ani, a sfârșit tragic după ce casa lui a fost cuprinsă de flăcări, iar el nu a reușit să iasă înainte ca focul să nimicească tot în calea sa. Victima a fost prinsă sub tavanul casei care s-a prăbușit.

Pompierii ajunși la fața locului au reușit să scoată trupul neînsuflețit de sub dărâmători doar după ce au stins flăcările.

Incendiul a pornit de la jarul căzut din sobă. Focul fusese aprins de soția bărbatului, iar atunci când s-a întâmplat nenorocirea, ea era plecată la cumpărături.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si