Un bărbat de 91 de ani și-a găsit sfârșitul în timp ce traversa o trecere de pietoni pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. El a fost lovit în cursul zilei de vineri, de un camion. Vehiculul a lovit un stâlp de electricitate.

Din nefericire, pietonul a decedat.

Citește și: Incident tragic într-o familie de români! Bărbatul a fugit de acasă, îmbrăcat doar în pijamale, după ce și-a înjunghiat violent soția

FOTO/VIDEO - Un pieton de 91 de ani a murit, după ce a fost lovit de un camion pe o trecere de pietoni din Vâlcea

Ce spun autoritățile

Salvatorii din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi la un accident rutier produs în Râmnicu Vâlcea, în zona Copacelu, pe DN 67, unde un ansamblu de transport utilaje grele, a lovit un pieton.

„În urmă accidentului, autocamionul a acroşat fire de electricitate, acestea fiind căzute la pământ. În accident este implicat un autocamion care transporta un excavator. În urmă impactului stâlpul din beton a fost rupt”, a transmis, vineri, ISU Vâlcea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

FOTO/VIDEO - Un pieton de 91 de ani a murit, după ce a fost lovit de un camion pe o trecere de pietoni din Vâlcea

FOTO/VIDEO - Un pieton de 91 de ani a murit, după ce a fost lovit de un camion pe o trecere de pietoni din Vâlcea

Citește și: O femeie a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni din Tulcea. Responsabil de accident este un tânăr de 18 ani

Victima era inconştientă şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Momentan circulaţia este oprită total, traficul rutier fiind deviat pe ruta DN 67-stradă Bâlciului-DN 64.

Citește și: Accident rutier pe strada Ana Ipătescu. O persoană a fost transportată la spital

O femeie a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni din Tulcea

Accident în Tulcea. O femeie a fost accidentată în timp ce traversa regulamentar trecerea de pietoni. La volanul autoturismului se afla un tânăr. 

La data de 30 martie o femeie a fost accidentată pe o trecere de pietoni din Tulcea. Polițiștii Biroului Rutier Tulcea au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe strada Isaccei din municipiul Tulcea. Totul s-a petrecut în jurul orei 14:50.

Citește și:   Imagini ireale pe străzile din Brăila! Un copil de doi ani, desculț, a fost găsit rătăcind prin oraș

Responsabilul de accident este un tânăr de 18 ani din Tulcea. El se deplasa cu autoturismul pe strada Isaccei și nu ar fi acordat prioritate de trecere.

Acesta a acroșat ușor o femeie de 45 de ani, aflată în traversarea regulamentară a părții carosabile, pe trecerea de pietoni.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultând faptul că nu a consumat   băuturi alcoolice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si