Close sidebar
Close sidebar

FOTO/VIDEO - Zeci de vehicule, rămase înzăpezite pe drumurile naționale și județene. Iarna își arată „colții” / „Nu porniți la drum în aceste condiții”

Mai multe drumuri naționale și județene au fost închise, după ce iarna a preluat controlul asupra țării noastre. Zeci de oameni au rămas înzăpeziți pe drumuri, iar autoritățile au intervenit.

Ana-Maria Costea,

FOTO/VIDEO - Zeci de vehicule, rămase înzăpezite pe drumurile naționale și județene. Iarna își arată „colții” / „Nu porniți la drum în aceste condiții”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cursurile școlare din toate unitățile de învățământ din Botoșani vor fi suspendate

În urma analizei situației existente la nivelul județului Botoșani, s-a decis suspendarea cursurilor școlare în toate unitățile de învățământ din județ, pentru ziua de joi, 6 aprilie.

Citește și: VIDEO- Prognoza meteo 5 aprilie: Vreme închisă în mare parte din țară

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Persoanele dializate vor rămâne internate pe Secțiile de Nefrologie a Spitalului Județean Mavromati Botoșani și a Spitalului Municipal Dorohoi.

Numărul de telefon la care pot fi oferite informații despre starea drumurilor: 0231/508 146.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI