Fotograful, în vârstă de 60 de ani, a fost reținut de autorități după ce patru persoane cu vârste cuprinse între 16 și 29 de ani l-au acuzat că acesta le-ar fi hărțuit.

Fotograf de 60 de ani, acuzat de cliente că le-ar fi hărțuit

„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat un bărbat în vârstă de 60 de ani, din mun.

Iași, bănuit de comiterea unor fapte de agresiune sexuală și viol”, au transmis autoritățile.

 Oamenii legii au efectuat două percheziții domiciliare

Oamenii legii au efectuat două percheziții domiciliare

[Sursa foto: Pexels]

Astfel, în perioada 09.11.2023-10.11.2023, patru persoane vătămate cu vârste cuprinse între 16-29 de ani au sesizat polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași cu privire că în perioada septembrie-octombrie a acestui an, în timp ce se aflau într-un imobil al unui fotograf pentru a efectua ședințe foto, acesta le-ar fi agresat sexual.

Citește și: Adolescent abuzat de colegii de celulă într-un penitenciar din București. Polițiștii au intervenit

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„În perioada 09.11.2023-10.11.2023, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au fost sesizați de patru persoane vătămate, cu vârste cuprinse între 16-29 de ani, despre faptul că în perioada septembrie-octombrie a.c., în timp ce se aflau într-un imobil al unui bărbat, de pe raza mun. Iași, cu scopul de a efectua o ședință foto, acesta ar fi comis acte de natură sexuală”, au mai transmis polițiștii.

Polițiștii au demarat cercetările, iar, ulterior, au efectuat două percheziții domiciliare, în urma cărora l-au identificat pe presupusul agresor.

Fotograful, arestat pentru 30 de zile

„Astfel, la data de 14 noiembrie a.c, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii de investigații criminale cu sprijinul luptătorilor S.A.S Iași au efectuat două percheziții domiciliare, iar la un imobil de pe raza comunei Rediu, acesta a fost identificat”, mai informează autoritățile.

Pe 14 noiembrie, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore și l-au dus în Arestul IPJ Iași.

Polițiștii l-au arestat pe individ

Polițiștii l-au arestat pe individ

[Sursa foto: Wall-Street]

Ulterior, inculpatu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Mesajul emoționant transmis de Călin Donca, din arest. „Dacă eu azi pic la zero cu toate afacerile pe care le am, îmi iau soția de mână, ies pe stradă și vindem ceva''

„În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 14.11.2023,

bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Iași.
La data de 15 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat cu propuneri legale, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și viol”, au mai transmis polițiștii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si