Close sidebar
Close sidebar

Fotografia care a devenit virala pe internet. Imaginea a fost surprinsa in Capitala. "De primavara. Bucuresti 2017"

Ciprian Ciucu, consilier PNL in cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti, a postat miercuri pe pagina sa de Facebook o fotografie surprinsa pe strada Stirbei Voda care a devenit in scurt timp virala.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

"De primavara. Bucuresti 2017.", este numele fotografiei postate pe internet de unul dintre consilierii CGMB. in imagine este surprinsa reactia unei soferite dupa ce vede in mijlocul strazii stirbei Voda un ghiveci de flori intr-o groapa, o forma de protest la care au recurs numerosi romani pentru a semnaliza gropile de pe drumurile patriei.

Ulterior, Cirprian Ciucu a postat si un update la fotografia respectiva, reactia viceprimarului Capitalei, Aurelian Badulescu, care i-a transmis un mesaj cu privire la lucrarile identificate de Administratia Strazilor. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Administratia Strazilor Bucuresti a executat lucrari de reparatii/ plombari cu mixtura stocabila pe arterele din tabelul de mai jos. Din cauza timpului nefavorabil, cu temperaturi negative, nu se pot realiza reparatii cu mixtura asfaltica "la cald", drept pentru care aceste lucrari au un caracter provizoriu, urmand sa fie monitorizate",  a explicat Badulescu.

Concluzia consilierului PNL a conchis respectiva postare:

"E mult, e putin, eu nu-mi pot da seama.

Cert este ca activitatea trebuie sa continue", a transmis Ciprian Ciucu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI