Ce vi se pare in neregula cu aceasta fotografie? Este in mod evident facuta iarna, intr-o zona muntoasa. In stanga se observa cu usurinta stalpii de electricitate. Sa se ascunda ceva printre casele rasfirante in padurea acoperita de chiciura?

Mai degraba privitorul ar cauta un mister in casuta din poiana. O privire atenta scoate la iveala chipul urias care domneste peste valea cu brazi. Mai stiti faimoasele figuri de presedinti din America? Acestea sunt sculptate de om! Dar natura ne poate arata fata-i mareata exact unde nu ne asteptam!

Am vazut cate comentarii a strans silueta stranie de la Bâlea Cascada! La fel de bizar poate fi caracterizat si chipul de pe munte. Fotografia ne-a fost trimisa de o telespectatoare care sustine ca a surprins chipul de pe munte in Italia, la granita cu Franta, langa Mont Blanc. Un singur cuvant insoteste poza: interesant.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si